DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - ciekawe atelier

tomaszgebala - 2008-11-01, 15:35
Temat postu: ciekawe atelier
... przejdźcie się po T E J

nawet niezłę...

miodzik14 - 2008-11-02, 21:30

Mniej więcej tak sobie wyobrażam salon gdy ja bede dacke kupował
no i ta zólta taksóweczka przecudna

tomaszgebala - 2008-11-03, 00:02

miodzik14 napisał/a:
ta zólta taksóweczka przecudna

kolor prezentuje się klawo, ale zwróć uwagę, że to jakaś wersja "kryzysowa". Bez kołpaków, bez listew...

Pablo78 - 2008-11-03, 08:40

tomaszgebala napisał/a:
miodzik14 napisał/a:
ta zólta taksóweczka przecudna

kolor prezentuje się klawo, ale zwróć uwagę, że to jakaś wersja "kryzysowa". Bez kołpaków, bez listew...

pewnie Access :-P

miodzik14 - 2008-11-04, 20:10

pewnie Access :-P [/quote]

no raczej tak przecierz w auto swiecie jakies 6 mies temu bylo o daci logan w jak przeszla test taksówki i z tego co pamientam zdała go bardzo dobrze

paweloo97 - 2008-11-09, 10:25

no bo to jest access
waski - 2008-11-10, 17:56

W dąbrowie górniczej, korporacje taksówkowe, korzystają w tej chwili wyłącznie z Loganów, wszystkie w najtańszej wersji i całe przemalowane na jaskrawy żołty kolor. Naprawdę miło się patrzy na to, bo jeździ tego zatrzęsienie. Śmiało mogę powiedzieć, że tyle Loganów ile jeździ po Dąbrowie, to chyba w żadnym Polskim mieście nie ma.
Ćhłopaki zawsze robią sobie odpoczynek na, takim parkingu za stacją Lukoil przy głównej drodze i zawsze jak wracam z targu w niedziele, to jestem dla nich równie wielkim zaskoczeniem co oni dla mnie. Bo ja wracam zawsze z przyczepką, a ile może śmigać loganów z przyczepką jak moja :mrgreen: , a oni z kolei są miłym widokiem, bo na parkingu stoi zawsze po kilka żółciaków. :mrgreen:
I tak zawsze wymieniamy się wzrokiem :-D .