|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Na każdy temat - chłam
Cav - 2017-12-20, 18:20
http://www.daciaklub.pl/f...1744672#1744672
ryjas napisał/a: | Audi chłam? |
Design - i owszem
Z wyjątkiem Porsche - dotyczy wszystkiego z Niemiec.
ryjas - 2017-12-20, 23:00
Cav napisał/a: | ryjas napisał/a: | Audi chłam? |
Design - i owszem
Z wyjątkiem Porsche - dotyczy wszystkiego z Niemiec. |
Sprawdź może kto projektował twoją koreańską Kię ;) i co zaprojektował wcześniej.
Cav - 2017-12-21, 19:22
ryjas napisał/a: | Cav napisał/a: | ryjas napisał/a: | Audi chłam? |
Design - i owszem
Z wyjątkiem Porsche - dotyczy wszystkiego z Niemiec. |
Sprawdź może kto projektował twoją koreańską Kię ;) i co zaprojektował wcześniej. |
Wystarczy że postawię ją przy Tiguanie i nic więcej sprawdzać nie muszę...
Nie każdy może nazywać się "da Silva", który nawet niemieckich pracodawców był w stanie przekonać do swojego stylu.
Ale jak widać, gdy zakuta pała pracodawcy nie ogranicza projektanta, nawet Niemiec potrafi zrobić coś ładnego.
ryjas - 2017-12-22, 13:25
Cav napisał/a: |
Nie każdy może nazywać się "da Silva", który nawet niemieckich pracodawców był w stanie przekonać do swojego stylu. |
W sensie, że de Silva projektował ładnie czy brzydko wg Ciebie? Bo spod jego ręki wyszła cała kupa VW. m.in. Golf VI; Amarok, który jest bliskim designerskim krewnym Dacii Duster. VW Up. Touareq.Ostatni Touran.
Generalnie projektował też Audi m.in. R8
Cav - 2017-12-22, 16:13
ryjas napisał/a: | Cav napisał/a: |
Nie każdy może nazywać się "da Silva", który nawet niemieckich pracodawców był w stanie przekonać do swojego stylu. |
W sensie, że de Silva projektował ładnie czy brzydko wg Ciebie? Bo spod jego ręki wyszła cała kupa VW. m.in. Golf VI; Amarok, który jest bliskim designerskim krewnym Dacii Duster. VW Up. Touareq.Ostatni Touran.
Generalnie projektował też Audi m.in. R8 |
A to widzisz, nie wiedziałem.
Podziwiałem jego projekty z etapu Alfy Romeo i Seata (piękne - chyba najlepsze w historii).
Myślałem, że poszedł później gdzie indziej, a nie zaczął robić chałturę na niemiecką modłę.
Aż mi się wierzyć nie chce, żeby można tak upaść....
|
|