| |
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - bezpieczniki w dacia duster 2025
gawron3 - 2025-08-26, 20:23 Temat postu: bezpieczniki w dacia duster 2025 Gdzie znajduje się skrzynka bezpiecznikowa w kabinie w duster 3 ?,wcześniej miałem duster 2 to była klapka do skrzynki po lewej stronie a w tym nic takiego nie widzę,czy trzeba odpinać cały boczek bo brak jakiegoś wcięcia na uchwyt .
BLACHA_997 - 2025-08-28, 16:47
Vide instrukcja.
gawron3 - 2025-08-31, 13:56
Dzięki !!! BLACHA_997 za poradę ale instrukcji obsługi papierowej nie dostałem, jak było w wcześniejszych wersjach a w internecie nie mogę znależć, gdzie jest gniazdo diagnostyczne OBD i bezpieczniki w kabinie i jak się do tego dostać może kiedy taka potrzeba będzie, a wracając myślałem że po to jest to forum żeby ktoś mądrzejszy z taką wiedzą pomógł tym co pytają.
Killer King - 2025-08-31, 14:34
Instrukcje są dostępne w aplikacji My Dacia.
Tak samo, jak wszystkie informacje o planowanych i odbytych wizytach w serwisie.
Nie wiem, czy każdy serwis wpisuje dane w My Dacia — testowałem i mam wpis z wizyty poza planowanym przeglądem - dostępny jest w historii wraz z zakresem prac.
BLACHA_997 - 2025-08-31, 16:34
| gawron3 napisał/a: | | Dzięki !!! BLACHA_997 za poradę ale instrukcji obsługi papierowej nie dostałem, jak było w wcześniejszych wersjach a w internecie nie mogę znależć, gdzie jest gniazdo diagnostyczne OBD i bezpieczniki w kabinie i jak się do tego dostać może kiedy taka potrzeba będzie, a wracając myślałem że po to jest to forum żeby ktoś mądrzejszy z taką wiedzą pomógł tym co pytają. |
Kolego, nie trzeba być mądrzejszym, by w wyszukiwarce wpisać hasło "instrukcja Duster III" i wyskakuje szereg opcji ściągnięcia pdf-u z instrukcją np tu: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://cdn.group.renault.com/dac/pl/pdf/inne/NU%20P1310_1520_1_pl-PL%202.pdf.asset.pdf/49127447b5.pdf.
Jest to na stronie Daci i Renault, ale po co się męczyć. Wystarczy pobiadoloć, że papierowej nie dali, a w necie nie ma, co jak widać jest nieprawdą, może ktoś da gotowca, bo przecież forum do tego służy i w sekundę problem rozwiąże się sam. Miłej lektury.
paul7 - 2025-09-01, 20:07
| gawron3 napisał/a: | | Dzięki !!! BLACHA_997 za poradę ale instrukcji obsługi papierowej nie dostałem, jak było w wcześniejszych wersjach a w internecie nie mogę znależć, gdzie jest gniazdo diagnostyczne OBD i bezpieczniki w kabinie i jak się do tego dostać może kiedy taka potrzeba będzie, a wracając myślałem że po to jest to forum żeby ktoś mądrzejszy z taką wiedzą pomógł tym co pytają. |
Na forum taką tabelę publikowałem, może się przyda= bezpieczniki!
|
|