Marka: chevrolet
Model: lacetti
Silnik: 1.8
Wysłany: 2012-12-15, 19:44 Prośba do posiadaczy DD 4x4 z Warszawy
Stoję przed dużym dylematem związanym z zakupem nowego Dustera 4x4. Byłem na dwóch jazdach próbnych ale ze względu na to że pracuję w kiepskich godzinach jazdy odbywały się przy dużym natężeniu ruchu i nie miałem okazji uświadczyć tego jak głośny (jeżeli jest) jest Duster powyżej 100 km/h. Czy ktoś z was Warszawskich posiadaczy Dustera przewiózł by mnie swoim Dusterem (jako pasażera rzecz jasna) po trasie ekspresowej np. tej S8? Oczywiście zwrócę $ za paliwo i dorzucę browar za fatygę:)
Jest głośny, ale nie aż tak, jak odrzutowiec. Nawet mimo tego jest dosyć chętnych do kupienia go w ciemno (i w głucho). Proszę się zdecydować na wersję silnikową.
Ps. Ja do W-wy pół dnia jadę.
Wysłany: 2012-12-16, 15:33 Re: Prośba do posiadaczy DD 4x4 z Warszawy
bizon napisał/a:
Stoję przed dużym dylematem związanym z zakupem nowego Dustera 4x4. Byłem na dwóch jazdach próbnych ale ze względu na to że pracuję w kiepskich godzinach jazdy odbywały się przy dużym natężeniu ruchu i nie miałem okazji uświadczyć tego jak głośny (jeżeli jest) jest Duster powyżej 100 km/h. Czy ktoś z was Warszawskich posiadaczy Dustera przewiózł by mnie swoim Dusterem (jako pasażera rzecz jasna) po trasie ekspresowej np. tej S8? Oczywiście zwrócę $ za paliwo i dorzucę browar za fatygę:)
Kolega z Bemowa? ;)
Możemy się umówić wieczorem w tygodniu (pn-czw. włącznie) , napisz pw.
Z jednym zastrzeżeniem - ja mam DD z 2010 roku więc jak twierdzą koledzy jest głośniejszy niż te nowe.
Ostatnio zmieniony przez sereq 2012-12-16, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-12-19, 12:36 Re: Prośba do posiadaczy DD 4x4 z Warszawy
bizon napisał/a:
Zapraszam do salonu w Morach znajduję się obok S8 i tam właśnie przerowadzamy jazdy próbne.
W tej chwili posiadamy Dacia Duster 1.6 105KM.
Proszę o kontakt pod numerem telefonu:513 151 329.
Pozdrawiam Joanna Karpińska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum