wracając do tematu, ja problemów nie mam z roletą, siedzi sztywno.
MediaNav - moi rozmówcy nie słyszeli mnie dopóki miałem Szajsunga Galaxy S+, po zmianie na LG L9 wszystko gra;-)
A co do spalania to moja stodziesiątka pali średnio 5,5. najniżej mi się udało zejść przy dobrych wiatrach do 4,4 na trasie przy max 100km/h, trasa 100 kiliometrów, ale to tylko raz;-) a jak przyciskam mocniej to około 6,5.
Męczy mnie tylko problem pukania w tylnej części auta, obstawiam na 100% że jest wadliwy prawy tylny amortyzator, żadne luźne zamki, czy rury od wlewu paliwa, już to przerabiałem z serwisem, po kilku przejechanych kilometrach nic już nie słychać... i Serwis też nic nie słyszy...
pozdro
Na niemieckim forum lodgy-club.de jeden gosc tez z silniczkiem 1,5 110 konikow, zszedl do 4,2 l/100km i to chyba na dosc dlugiej trasie, takze mozna:-)
Mój Dokker dCi 90 na trasie o charakterze mieszanym (autostrada, korek na drodze szybkiego ruchu, drogi przez wiochy) z obciążeniem w postaci 4 osób, niewielkich bagaży i 4 rowerów na haku spalił 5/100 a nie ma 6-tego biegu, zatem spalanie w okolicach 8 litrów na trasie nie jest w normie.
wizyta w serwisie 2 tygodnie oczekiwania na nową bo podklejenie nic nie dało.
To samo mi wyskoczyło m moim Dokkerze, taśma Nitto D5306 załatwia ten problem definitywnie, bez tracenia czasu na czekanie na nową i jeżdżenia do serwisu.
P.S.
Taśma dwustronna do dywanów, jak sama nazwa na to wskazuje jest do dywanów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum