jutro 7:00 rozpoczynamy trasę, wpierw szwagra na lotnisko w Gdańsku a potem kierunek Czerna z mały postojem w okolicach tej górki w Częstochowie ;) potem Tenczynek i ku Czernej :)
Podziękowania dla organizatorów i sponsorów 9 zlotu miłośników marki Dacia, oraz
dziękuję wszystkim za dobrą zabawę i możliwość udziału w tej imprezie.
Do zobaczenia za rok.
Podziękowania dla wszystkich którzy wzięli udział w zlocie. Uczestnicy konkursów, sponsorzy, organizatorzy, Pan Prezes Marek - niskie ukłony. Prelekcja Przemka z pierwszej pomocy, niezapomniane dźwięki Błażeja i jego dudy to kolejne smaczki imprezy która zawsze była i jest cool. Prosimy o więcej!!!. Liczymy na obecność wszystkich za rok i zapraszamy kolejne (nowe) załogi oraz tegorocznych nieobecnych... Dziękujemy za możliwość bycia z wami. Bardzo, ale to bardzo nam się podobało. Wyczekujemy niecierpliwie 08.2024 !!!
jak zawsze zlot to coś więcej niż tylko spotkanie fanatyków marki. To ludzie dzięki którym chce się poświęcić czas, energię, paliwo i przybyć. A że dobrą zabawę lubi każdy. Ja w tym roku postawiłem sobie za cel, że jako JSORTP muszę pokazać, że nawet goła Sandero I może być autem terenowym i to bez dużego nakładu a jedynie dobry pomysł to jest to! I tak dzięki kilku mykom sprawiłem, że została ona uznana za najbardziej odpicowane auto zlotu (bo to najstarsze ma już jakby z automatu ). A że jeszcze dzięki francuskie.pl została jedną z gwiazd artykułu i doczekała się kilku fotek to już szczyt moich i jej marzeń. Ale, że mam najsilniejszą kobietę zlotu, która tą Sandrę ze mną na pokładzie najszybciej wśród płci pięknej przeciągnęła to muszę uważać
no ale właśnie sam zlot to nie tylko auta ale ludzie i tutaj OGROMNE podziękowania przede wszystkim dla Marka i Szabelek i wszystkich innych sponsorów i tych, którzy dołożyli cegiełkę, cytrynkę czy karmelka, kiełbasę czy chleb, czy też dudy by ten zlot wyszedł tak cudownie. Pogoda znów nie była Nam straszna ;) a tańcom i zabawom nie przeszkadzał czas xD
za rok 10. jubileuszowy więc trzeba się postarać być i znów dobrze bawić :)
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Ostatnio zmieniony przez przemoc84 2023-08-28, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję wszystkim za to wyjątkowe spotkanie! Przede wszystkim Wam, zlotowiczom, którzy tworzycie tą fanatystyczną atmosferę :) Dziękujemy za koncert Błażeja, zmotaną Sanderkę, prelekcję Patryka i wiele, wiele więcej drobniejszych elementów które sprawią, że ten (przedostatni (hehe)) zlot zostanie w naszej pamieci na bardzo, bardzo długo :D
Podziekowania dla Mareczka za pospinanie wszystkiego w całosć oraz dla jego chłopaków którzy w cieniu całego zamieszania okazali się niezastapionymi pomocnikami ;) oczywiście serdecznie dziękuję wszystkim którzy pomogli przy ogarnięciu całego majdanu :D
Podziękowania dla sponsorów i partnerów (pamiętajcie o zniżce 25% u Rider-a!) :D
Za rok bedzie zlot z wielką pompą :) w tym roku zaliczyliśmy kilka bardziej i mniej widocznych wpadek, ale na szczęście całokształt wypadł całkiem spoko :D
Dzięki wszystkim za niezapomniane chwile i zaangażowanie w tą imprezę. Oczywiście najbardziej zasłużony na tym polu jest Marek. Liczę na Waszą obecność za rok i zapraszam tych, którzy jeszcze nie byli na naszych zlotach.
No to jak już wszystko zostało powiedziane, no może wszystko ale to co złe się nie liczy.
Oczywiście na wstępie podziękowania dla was moi kochani za chęć uczestnictwa w zlocie. Bez was by się to udało, a ja nie miałbym co robić.
To wy jesteście najważniejsi, ponieważ tworzycie tą niepowtarzalną atmosferą, dla której mi się chce.
Dziękuje osobom, których nie widać, a odwalają kawał dobrej roboty.
Oczywiście dziękuje dziewczynom za konkursy dla dzieciaków.
Misio Pysio – Mega.
I teraz dziękuję:
Francuskie.pl - za pucharki,
Raider - za nagrody i rabaty,
Servcom - za kubki,
RP – za autko na zlot,
Kabe – za nagrody (Mariusz),
Tauron – za nagrody (Tomek),
Leżaczki – Łukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum