Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 84 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3733 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-07-09, 12:48
Ja założyłem Lemfordera. To nie są jakieś strasznie duże różnice, za dwie końcówki dałem 140 złotych, Delphi wychodziło niby 70 ale nie ma co dziadować.
Do dustera założyłem drążki TRW. Na razie 75tys. i nie ma żadnych problemów.
Do logana te kupiłem TRW po 42zl za sztukę..także dwie sztuki to koszt połowy ustawienia zbieżności..
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1950 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2024-07-09, 20:57
rozum podpowiada kupić LEFORDERA ale w dzisiejszych czasach wszyscy producenci części, bez wyjątku wytwarzają dziadostwo i naprawdę loterią jest czy trafisz na dobrą sztukę czy na chłam który wyrobi się po 10 tyś. km.
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 84 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3733 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-07-10, 09:25
Miałem w rękach Delphi również, różnice w obróbce choćby korpusu końcówki były widoczne gołym okiem. Wiem że to może nie jest najważniejsze, ale jednak odpycha. Lemforder wyglądał podobnie jak oryginał.
Mam Delphi koncowki w dusterze i polecam w 100%.
Tyle co dołów,kraweznikow i kręcenia w miejscu na parkingach wytrzymuja na szerokiej oponie 215 r16 to naprawde szacun dla tej firmy za ta cene. Stawiam na pewno na rowni z Trw a moze wyzej bo tansza cena.
Końcówki drążków nie kosztują dużo, więc warto zainwestować w najlepsze. Ja po założeniu Lemfordera mam już długo spokój, ale z inną częścią tej firmy miałem incydent. W pudełku Lemforedera była część Febi (swoją drogą też polecam, ale części tej firmy są tańsze, więc zostałem oszukany)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum