Od stycznia siedzimy i czytamy staramy się dowiedzieć jak najwięcej o tym samochodzie bo wszyscy znajomi i rodzina bardzo są zbulwersowani naszym zamówieniem a opinie w necie są bardzo skrajne i nie wiemy tak do końca co o tym myśleć? pomocy
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-05-03, 19:55
Niech zgadnę: pewnie wszyscy mówią jaka to by nie była wypasiona bryka sprowadzona z zachodu za tą kasę? Albo inne "prawdziwy" samochód tylko nowy - fabia, polo?
A wy chcecie auto kupić dla rodziny i znajomych czy dla siebie? Auto ma służyć jako narzędzie i tak je trzeba traktować. Ma być sprawne i zawsze ma dowieść właścicieli, a nowe auto ma tę przewagę, że przez trzy lata jest spokój.
No bez przesady - wystarczy obciąć właśnie te skrajne ("Dacia jest cudowna!" i "Totalny szajs!") i zostaną same normalnie pozytywne: "Fajne, zwyczajne auto" (;
Maciej i Ola, przemilczcie te głosy krytyki po po pewnym czasie przestaną nimi być, choć mój tata to swego rodzaju wyjątek uważa że Nissan, Hyundai, Kia, Skoda, Dacia to G , ale cóż trzeba nauczyć się z tym żyć
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
mrówa, ale to uważa tylko mój tata, ja nawet w domu nie dyskutuję na tematy o samochodach bo niestety szkoda języka strzępić , z wujkiem(bratem taty przegadaliśmy chyba 3 godziny o samochodach i mogliśmy jeszcze tak bez końca, i wiecie co miałem wrażanie że czyta te forum , jak co to pozdrawiam wujka
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
jak by nam się autko nie podobało to byśmy go nie zamawiali a dopiero w trakcie użytkowania okaże się kto miał raje teraz jeździmy zagazowaną corsąC 1,4 masakra choć wcześniejsza B 1,2 była rewelacją do momentu aż jej rudy nie ruszył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum