Wysłany: 2009-03-04, 15:23 II spotkanie nalepkowe w Warszawie
ARCHIWUM
Wysłano: 04.03.2009
Sekcji warszawskiej proponuję powtórzenie poprzedniego rozwiązania w sprawie dostawy nowych klubowych nalepek - tzn poprzez spotkanie [: Zwłaszcza, że wiosna chyba już tuż-tuż...
Aktualizacja: 09.03.2009
Jakoś nie wpadłem na to, że trzeba to napisać wprost, ale...
BARDZO PROSZĘ O GŁOSOWANIE WYŁĄCZNIE OSOBY Z WARSZAWY I OKOLIC, A NIE Z INNYCH, ODLEGLEJSZYCH MIEJSC
- no chyba że ktoś jednak chciałby przyjechać do Warszawy / byłby akurat w okolicy, to oczywiście zapraszamy (:
W tej chwili 3 głosy "nie" pochodzą z innych, dość odległych miast...
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-04-07, 19:15, w całości zmieniany 16 razy
Jakoś nie wpadłem na to, że trzeba to napisać wprost, ale...
BARDZO PROSZĘ O GŁOSOWANIE WYŁĄCZNIE OSOBY Z WARSZAWY I OKOLIC, A NIE Z INNYCH, ODLEGLEJSZYCH MIEJSC
- no chyba że ktoś jednak chciałby przyjechać do Warszawy / byłby akurat w okolicy, to oczywiście zapraszamy (:
W tej chwili 3 głosy "nie" pochodzą z innych, dość odległych miast, a przecież ktoś jest np z Bydgoszczy <<; czy Tychów <; to naprawdę nikt by się nie spodziewał, że takiej osobie / osobom będzie pasowała stolica... <<<;
Z drugiej strony: nawet jak ktoś jest akurat z Warszawy to OCZYWIŚCIE absolutnie nic złego nie ma w głosowaniu na "nie" - chodzi wyłącznie o zorientowanie się w kwestii organizacyjnej.
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-03-09, 00:40, w całości zmieniany 1 raz
Ależ nie mam do nikogo ansów czy żalu - właściwie jako efekt daćkowego entuzjazmu i postawy społecznikowskiej można by to nawet uznać za jakiś tam pozytyw... (; Mimo wszystko wprowadza jednak pewien zamęt, więc lepiej, żeby się więcej nie zdarzyło - stąd dopisek.
No dobra - trochę chętnych jest, zamawiam więc jakąś większą liczbę tych naszych vlepek na siebie (:
Kto się już zdecydował - ale zrobi to później - proszę się nie wpisywać w oryginalnym temacie-ogłoszeniu Marcina, tylko: albo zrobić to tutaj, albo napisać PW do mnie jeśli chce zrobić przelew, albo, najprościej, zjawić się na spotkaniu (jak już ustalimy jego miejsce i termin) z odpowiednim przygotowaniem finansowym (: (bez kosztów przesyłki, bo w końcu o to chodzi...).
(A jakby komuś spotkanie jednak nie pasowało, to w razie czego będzie się można ze mną umówić w jakimś innym terminie).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-03-12, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli o mnie chodzi to akurat w tą niedziele 22 marca mam chrzest dziecka. Może sobota, gdzieś na parkingu przy którymś z hipermarketów. Może przy Realu na Ursynowie przy Puławskiej jest tam duży parking i sporo wolnego miejsca tam na tyłach OBI się znajdzie.
O, nie, w żadne więcej funkcje wrobić się nie dam d:
Tak samo w samodzierżcze wyznaczanie - to powyżej to po prostu propozycja do odniesienia się.
I na razie jest jeden głos "przeciw"... Jak wspominałem, ja w sobotę mogę tylko do południa, więc ewentualny alternatywny termin to: 21 marca, sobota, godz. 10:3o-11:3o.
Inna możliwa propozycja, to jednak w czasie tygodnia, od środy poczynając (poczta...) - herbatka/kawa o 17:30? (; Czy 21?
Marka: Renault
Model: Laguna Grandtour
Silnik: 1,8 16V + Gaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Cze 2008 Posty: 213 Skąd: Powiat Piaseczno
Wysłany: 2009-03-15, 23:27
To może 21.03.2009 godz. 10:30 Parking pomiędzy OBI a GYMNASIONEM na Puławskiej ( przy Realu ) ? - tam gdzie mówił Browar7
A może ktoś ma inne propozycje ... w sumie ja to tak towarzysko, bo musiałem jakoś wydębić numer konta Admina ( celem dołożenia się do serwera ) i naklejki idą do mnie pocztą.
Oczywiście zamówione od Laisara też odbiorę na spotkaniu - od przybytku głowa nie boli
_________________ Poprzednie auto : Dacia Logan 1,4 MPI B+G.
Obecnie : Laguna II 1,8 16 V B+G
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum