Uprzejmie informujemy, iż tegoroczny Piknik Dacii planowany jest na 16 maja 2015 roku jako szczególna okazja do świętowania 10-lecia marki Dacia w Polsce oraz do zaprezentowania po raz pierwszy nowej serii limitowanej dostępnej na wszystkich modelach osobowych Dacii.
Właśnie do mnie dotarło, że mam komunistę w domu i to właśnie 16-tego.
Prawdopodobnie wszystko zorganizuję z salonem, jak będą chętni, a mnie niestety nie będzie.
komunia w sobotę? nie żebym się czepiał bo sam pewnie lepiej wiesz ale ja jeszcze nie słyszałem o komunii w sobotę więc mam nadzieje że to twoje przeoczenie i będziemy grilować razem barana na grillu ;)
w sumie fajnie że już dziś wiadomo kiedy będzie piknik
ja tez mam info o pikniku w tym terminie, chyba faktycznie ma byc jakaś stylizacja pod 1300-1310 bo jak o to zapytałem to kolo pyta skąd o tym wiem ;) bo mało kto o tym wie, ciekawie bym trafił tylko szkoda ze tych 30 baniek wczoraj nie trafiłem ;(
Tak się w tym roku złożyło, że mam komunię syna w tym dniu ale podejmuję się organizacji dla was z paroma szczegółami.
Musi być osoba chętna do ogarnięcia sprawy w dniu pikniku.
Musicie powiedzieć jak widzicie współpracę w tym roku. Jak by miało to wyglądać. Co byście chcieli itd.
Myślę, że na początku fajnie było by zrobić ścieżkę diagnostyczną jak co roku.
Marka: g..o wort
Model: Tourneo Grand Connect
Silnik: 1.5
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Cze 2014 Posty: 1073 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2015-04-13, 21:46
W sumie to chyba się wybiorę, będzie okazja przyjrzeć się rumuńsko-marokańskiej padlinie z bliska, bo tak na co dzień brakuje czasu by odwiedzić salon.
, będzie okazja przyjrzeć się rumuńsko-marokańskiej padlinie.
Dodaj jeszcze "z francuskim rodowodem" i będzie git.
a tak w ogóle to francusko - japońskim rodowodem ;)
ps. Marku
Dasz radę mi jakość dostarczyć naklejkę klubową na szybę?
Niestety ostatnio kamyk spowodował konieczność jej wymiany i straciłem też naklejkę :(
Ostatnio zmieniony przez keikan 2015-04-14, 07:16, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 81 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3709 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-05-04, 08:52 Piknik Dacii 16.05.2015 - Warszawa
Dostałem zaproszenie na piknik od RRG - 16.05.2015 - nie było informacji w których salonach się odbędzie ale zapewne na Puławskiej będą główne "obchody". Ma być info na www.dacia.pl
Kto się wybiera ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum