W tabeli MICOM kafelek WAKE powinien być ustawiony na OFF (w Renault jest chyba ON). Ale to chyba nie wpływa na samoczynne wyłączanie radia- sprawdź, być może to to.
Miałem ustawione na ON, zmieniłem, sprawdzę i dam znać :)
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 115 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3839 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-01-14, 18:59
pawelg12 napisał/a:
czy można podłączyć zamiast MN2 takie coś...
Przede wszystkim "takie coś" nie pasuje mechanicznie ani elektrycznie (złączami i sygnałami na złączach) zamiast MN2. Poza tym te nowe MN4 są programowo parowane z konkretnym samochodem, tu nie ma tak, że przekładasz do innego i sprzęt normalnie działa.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2024-01-14, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Kupiłem dacię duster, II z 2019 wyjąłem radio i kupiłem nawigacje MN4, po podpięciu w pasujące kostki radio nie działa nic się nie zaświeciło. na allegro widze że sprzedający mają uruchomione nawigacje bez podłączenia do samochodu, więc potrzebuję jakiś schemat wtyczek, wrzucę fotki jak to ogarnę, stare radio R013X07 wymieniłem na LAN5900WR jak ktoś dysponuje schematem gniazdek był bym wdzięczny. porady też mile widziane.
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.2
Rocznik: 2016
Wysłany: 2024-08-20, 12:11
Witam
Chciałbym wymienić radio w swoim Loganie
Oryginalnie miałem klasyczne radio (z wejściem na CD)
Zaraz po zakupie, wymieniłem je na MN2 (dokupiłem również antenę GPS)
Teraz chciałbym wymienić je na MN3 (bardzo zależy mi na android auto)
Czy można jakoś po naklejce na radiu odróżnić to z podświetleniem białym a pomarańczowym? - szukam właśnie takiego z pomarańczowym (na DABie mi tak nie zależy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum