W Maju będę miał okazję testować Lodgy Stepway. Macie jakieś pytania? Fajnie jakby można by było porównać prześwit, przydała by się inna Lodgy w celach porównawczych
Jestem z Lublina i możemy się spotkać w celach porównawczych
Wszak byłem pierwszy na forum (sorry za wypowiedź, ale nigdy nie widziałem kogoś innego na naszym forum w tej wersji) jak wprowadziłem swoją Lodgy w wersji All Road co później przemianowali nazwę na Stepway.
Myślałem o tobie , do Maja jeszcze jest chwila, choć w celach porównawczych wolałbym coś z 1,5 dci żeby się nie okazało że cięższy silnik obniża samochód
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Skoda / Kia
Model: Rapid / Carens
Silnik: 1.2 TSI / 1.6 GDI
Rocznik: 2013 / 2014 Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Sie 2014 Posty: 126 Skąd: Siechnice / Wrocław
Wysłany: 2015-02-24, 09:10
Chciałem się tylko upewnić, czy na stronie Dacii wciąż nie ma wersji Stepway w cenniku, a jedynie jest w konfiguratorze? Chciałem ustalić, jakie są różnice między Lodgy Stepway, a Lodgy Prestige z Pakietem SUV (oba warianty z 5 miejscami i silnikiem TCE 115).
@maćku znalazłemcos takiego jeszcze w archiwum mego zapytania na fanpage Dacia wybieram mądrze:
Cytat:
Dacia. Wybieram mądrze. Robert,
W Lodgy i Dokker w wersji Stepway nie będzie zmian dotyczących zwiększenia prześwitu
23 września 2014 o 10:18 · Lubię to!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum