Marka: Dacia
Model: Comfort
Silnik: 1,6 SCe
Rocznik: 2019 Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 801 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2019-11-08, 13:07
keisyzrk napisał/a:
Dzięki za odpowiedź. Czytałem regulamin ale w ASO ostro się upierali że voucher nie może być z dowolnego ASO..
Jeśli mają takie problemy, to albo wcześniej skontaktuj się (telefonicznie lub najlepiej mailowo) z centralą i uzyskaj odpowiedź na nurtujące Cię pytania, a podczas rozmowy pokaż korespondencję pracownikowi ASO, albo powołaj się konkretnie na imiennie wskazanego pracownika centrali, lub zatelefonuj tam przy pracowniku ASO wykazując im jednocześnie złą wolę i niewiedzę.
_________________ Nowa zabawka DD 2 :)
rysiek223 [Usunięty]
Wysłany: 2019-11-18, 20:14
Wg nowego regulaminu osoba która posiada voucher otrzymany od osoby która go przekazała musi zamówić Daćkę do końca bieżącego roku, voucher zwrotny osoba która go podarowała otrzymuję w chwili odbioru auta przez osobę obdarowaną na adres mailowy który widnieje przy rejestracji na MY Dacia. Voucher można wykorzystać w dowolnym ASO na terenie całej Polski ( nie ma tak jak było wcześniej ze w punkcie gdzie było kupowane auto tam należało wykorzystać voucher). I co ważne voucher można podarować TYLKO RAZ.
Informacja zaczerpnięta z Renault Polska.
To jest temat wyłącznie do dyskusji nt programu - oferty wymiany voucherów proszę publikować w wątku w dziale "Giełda / Inne" - http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=17400.
Czy ten program jeszcze funkcjonuje? Kupiłem Dustera i wykorzystałem voucher od znajomego, on oczywiście też za to dostał voucher. Gdzie teraz mam szukać vouchera, którego mógłbym przekazać kolejnej osobie? Zarejestrowałem się My Dacia ale nie ma tam nigdzie wzmianki o tym programie promocyjnym.
Wysłany: 2019-12-12, 08:58
SeBoLeX napisał/a:
Czy ten program jeszcze funkcjonuje? Kupiłem Dustera i wykorzystałem voucher od znajomego, on oczywiście też za to dostał voucher. Gdzie teraz mam szukać vouchera, którego mógłbym przekazać kolejnej osobie? Zarejestrowałem się My Dacia ale nie ma tam nigdzie wzmianki o tym programie promocyjnym.
Faktycznie od dłuższego czasu w profilu na MyDacia brak jest zakładki programu, ale jest możliwość czatu lub ew. zadzwoń do centrali.
Faktycznie od dłuższego czasu w profilu na MyDacia brak jest zakładki programu, ale jest możliwość czatu lub ew. zadzwoń do centrali.
Właśnie dzwoniłem i już szukają zagubionego vouchera. Mało czasu zostało do końca roku, więc pewnie i tak marne szanse, że uda się go komuś przekazać, no ale może... :)
Wysłany: 2019-12-12, 12:18
Raczej nie martwiłbym się taką sytuacją, gdyż pojawia się ona co roku i z tego co pamiętam w zeszłym roku "ostatnioroczne" vouchery były przedłużone do końca lutego (albo nawet marca).
Raczej nie martwiłbym się taką sytuacją, gdyż pojawia się ona co roku i z tego co pamiętam w zeszłym roku "ostatnioroczne" vouchery były przedłużone do końca lutego (albo nawet marca).
Dzięki, dobrze wiedzieć :) Voucher już przysłali na maila. Widzę, że przez telefon idzie z nimi więcej załatwić niż osobiście w salonie 😁
Wysłany: 2019-12-12, 13:48
Goście w salonie mają praktycznie żadną wiedzę na temat akcji więc najlepiej poznać zasady i regulamin samemu by później ew. domagać się tego co z tytułu promocji wynika. Wielu osobom np. "wciskali kit", że voucher można realizować w miejscu w którym wydano samochód, a nigdzie w regulaminie o tym nie jest napisane. W moim przypadku także mieli zagwozdkę jeśli chodzi o sposób fakturowania usługi montażu.
Twój Voucher pojawi się na Twoim koncie Dacia dopiero kilka dni po zarejestrowaniu samochodu i odbiorze go z salonu! Przynajmniej tak było do tej pory!
Zgodnie z Regulaminem Programu Dacia dla Przyjaciół i praktyką w wielu salonach dotychczas Voucher należało przekazać po raz pierwszy sprzedawcy w momencie zamawiania auta (przed podpisaniem dokumentu zamówienia), sprzedawca rejestrował/zgłaszał go w systemie informatycznym Dacia/Renault, a następnie przekazać sprzedawcy przy zamówieniu/odbiorze akcesoriów po raz drugi.
Ale praktyka może być różna w różnych salonach.
Możesz zarejestrować tylko Voucher wcześniej nie zgłaszany/nie wykorzystany przez kogoś innego! Problem w tym że ja z forum dostałem kilka Voucherów, a potem okazało się że 3 pierwsze które dostałem ktoś już wcześniej komuś przekazał i ten ktoś kto je dostał z forum je wykorzystał (dopiero 4 zadziałał bo nie był użyty wcześniej)
Pozdrawiam
(Forumowicze nie dawajcie swoich Voucherów kilku osobom na raz bo potem nie wiadomo które są 100% pewne że nie wykorzystane!)
Twój Voucher pojawi się na Twoim koncie Dacia dopiero kilka dni po zarejestrowaniu samochodu i odbiorze go z salonu! Przynajmniej tak było do tej pory!
Jak zarejestrujesz samochód w wydziale komunikacji i ubezpieczysz i zgłosisz to sprzedawcy, on to wprowadzi to w system Dacia/Renault i wyda ci samochód. Dopiero jakiś czas po tym Twój Voucher pojawi się na Twoim koncie Dacia lub otrzymasz go mailem!
Ja mam od sierpnia i pobrałem swój Voucher z konta My Dacia w połowie sierpnia. Potem usunęli ten dział z kont My Dacia i z tego co wiem wysyłali mailem od i do pewnego momentu. Jak jest teraz, dzisiaj nie wiem. Zapytaj sprzedawcę albo zadzwoń na infolinię!
Ostatnio zmieniony przez PPiotrek78 2019-12-12, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Zgodnie z Regulaminem Programu Dacia dla Przyjaciół i praktyką w wielu salonach dotychczas Voucher należało przekazać po raz pierwszy sprzedawcy w momencie zamawiania auta (przed podpisaniem dokumentu zamówienia), sprzedawca rejestrował/zgłaszał go w systemie informatycznym Dacia/Renault, a następnie przekazać sprzedawcy przy zamówieniu/odbiorze akcesoriów po raz drugi.
Właśnie o to mi chodziło. Ale jeśli jest inaczej, to przepraszam za wprowadzenie w błąd .
_________________ Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Czyli rozumiem że swojego vouchera już nie da się pobrać na obecnej stronie my Dacia?
Ja swoje auto kupiłem na początku grudnia, a na koncie My Dacia do dziś nie ma żadnej zakładki dotyczącej voucherów. Po telefonie na infolinię otrzymałem swój voucher na maila w ciągu pół godziny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum