Witam raz jeszcze na forum! Moje poprzednie konto zniknęło więc pojawiam się jeszcze raz!
Z nowości - czekam na zamówionego Dustera ma być na przełomie października / listopada!
W końcu wybrałem ambiance, bo od laureate różni się tylko elektrycznymi lusterkami, a zależało mi na nielakierowanych zderzakach, więc się cieszę z tych zmian w "polityce" marki.
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-09-01, 11:00 Re: czołem - raz jeszcze
m4r10 napisał/a:
Witam raz jeszcze na forum! Moje poprzednie konto zniknęło więc pojawiam się jeszcze raz!
Witam. :) Podpiąłem stare posty do nowego konta, przynajmniej te, które, jak mi się wydawało, są Twoje. Przepraszamy za usterki, za chwilę dalszy ciąg programu. ;)
bebe - dzięki! zostałem już stosownie poinformowany na priv (:
Panie Prezesie - tak wiem, dostałem ładną listę porównania z salonu. Tak czy inaczej estetyka w postaci czarnych zderzaków i zwykłych felg przeważyły wybór. Napinacze pirotechniczne ok, ale cóż. Będę musiał bardziej uważać na drodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum