Czołem!
Ktoś z Was może demontował zaślepki na kokpicie w Dusterze? Załączam zdjęcie. Próbowałem podważyć ją śrubokrętem ale jakoś nie idzie - nie chcę użyć "metody siłowej" (na razie). Gdzie ta zaślepka ma zaczepy - na środku, po bokach? Myślę o tym aby sobie w to miejsce dosztukować zaczep pod CB.
Pozdrawiam z okazji dnia kobiet!
Dzięki wielkie! Wygląda, że to jest z wersji przed liftem ale może to samo jest też po lifcie (różni się trochę). Na rysunku eksplodowanym to nr 15 i prawdopodobnie nie da rady tego zdemontować od zewnątrz, na to wygląda
Haczyki z boczku rozpierające jak w DD1 = demontuje się od tyłu - trzeba ścisnąć z tyłu żeby wyskoczyly z zaczepów i wtedy wypycha się do przodu ( środka auta )
Jak chcesz się tego pozbyć, to rozwierć i wyłam w kawałkach. A jak chcesz umieścić tam uchwyt do gruszki CB, to przykręć go wkrętem do zaślepki, po co ją wyciągać?
Dzięki koledzy za rady! Będę próbował, a w ostatecznosci dosztukuje do niej uchwyt nawiercając-zawsze to tylko ta zaślepka, a nie kokpit. Jestem zdania, że wszystko powinno być demontowalno-wymienne, jest taka filozofia będę relacjonował na bieżąco!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum