Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
"Wrażenia" z Sandero
Autor Wiadomość
jackthenight 

Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2008-08-21, 22:48   

sami-99 napisał/a:
ian napisał/a:
Przy wyprzedzaniu zauważyłem też bardzo denerwujące mnie zachowanie kierowców. Wykonują manewr wyprzedzania jednocześnie ze mną jadąc tuż przy moim tylnym zderzaku. Muszę nie tylko patrzeć przed siebie, obok na wyprzedzane pojazdy, ale także w tylne lusterko. Holowałem już tak Volkswagen Passata GL TDI kombi, BMW 318i, i Alfę Romeo.

Gdy jeździłem CQ 700 często ludzie trzymali się za mną na odległość lakieru, czyli popularna jazda zderzak w zderzak. Mam taki prosty sposób na pozbycie się ogona, po prostu wciskam delikatnie hamulec tak aby z tyłu zaświeciły się STOPY - nigdy po raz drugi nie musiałem tego powtarzać, koleś za mną rozumiał, że nie lubie gdy ktoś tak jeździ.

Przy wyprzedzaniu to jednak nie zda egzaminu :mrgreen:

A opisz teraz jak ci się jeździ sandero ?

sami-99 

Marka: DACIA
Model: SANDERO
Silnik: 1,6 MPI
Rocznik: 2008
Wersja: Laureate
Wysłany: 2008-08-25, 11:11   

jackthenight napisał/a:
sami-99 napisał/a:
ian napisał/a:
Przy wyprzedzaniu zauważyłem też bardzo denerwujące mnie zachowanie kierowców. Wykonują manewr wyprzedzania jednocześnie ze mną jadąc tuż przy moim tylnym zderzaku. Muszę nie tylko patrzeć przed siebie, obok na wyprzedzane pojazdy, ale także w tylne lusterko. Holowałem już tak Volkswagen Passata GL TDI kombi, BMW 318i, i Alfę Romeo.

Gdy jeździłem CQ 700 często ludzie trzymali się za mną na odległość lakieru, czyli popularna jazda zderzak w zderzak. Mam taki prosty sposób na pozbycie się ogona, po prostu wciskam delikatnie hamulec tak aby z tyłu zaświeciły się STOPY - nigdy po raz drugi nie musiałem tego powtarzać, koleś za mną rozumiał, że nie lubie gdy ktoś tak jeździ.

Od 3 tygodni auto jest w serwisie bo wybito mi tylną szybę, serwis powiedział, że ściągną nową w ciągu 10 dni ale nic z tego. Dzisiaj zrobiłem zadymę w serwisie.
A generalnie autem jeździ się ŚWIETNIE. Dobrze trzyma się drogi, ma dobre "odejście" i według mnie jeździ się nią komfortowo. Naprawdę polecam ten model.

32000 km zadowolenia

jackthenight 

Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2008-11-13, 21:37   

sami-99 napisał/a:
jackthenight napisał/a:
sami-99 napisał/a:
ian napisał/a:

Od 3 tygodni auto jest w serwisie bo wybito mi tylną szybę, serwis powiedział, że ściągną nową w ciągu 10 dni ale nic z tego. Dzisiaj zrobiłem zadymę w serwisie.
A generalnie autem jeździ się ŚWIETNIE. Dobrze trzyma się drogi, ma dobre "odejście" i według mnie jeździ się nią komfortowo. Naprawdę polecam ten model.

Znowu wybito ci szybę ?
To już chyba druga ? Raz kierowcy a teraz tylna ?
Masz jakiś dobrych i uprzejmych sąsiadów czy jak ?

Odpowiedz do tematu