Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014
Wysłany: 2017-12-21, 19:22
ryjas napisał/a:
Cav napisał/a:
ryjas napisał/a:
Audi chłam?
Design - i owszem
Z wyjątkiem Porsche - dotyczy wszystkiego z Niemiec.
Sprawdź może kto projektował twoją koreańską Kię ;) i co zaprojektował wcześniej.
Wystarczy że postawię ją przy Tiguanie i nic więcej sprawdzać nie muszę...
Nie każdy może nazywać się "da Silva", który nawet niemieckich pracodawców był w stanie przekonać do swojego stylu.
Ale jak widać, gdy zakuta pała pracodawcy nie ogranicza projektanta, nawet Niemiec potrafi zrobić coś ładnego.
Nie każdy może nazywać się "da Silva", który nawet niemieckich pracodawców był w stanie przekonać do swojego stylu.
W sensie, że de Silva projektował ładnie czy brzydko wg Ciebie? Bo spod jego ręki wyszła cała kupa VW. m.in. Golf VI; Amarok, który jest bliskim designerskim krewnym Dacii Duster. VW Up. Touareq.Ostatni Touran.
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014
Wysłany: 2017-12-22, 16:13
ryjas napisał/a:
Cav napisał/a:
W sensie, że de Silva projektował ładnie czy brzydko wg Ciebie? Bo spod jego ręki wyszła cała kupa VW. m.in. Golf VI; Amarok, który jest bliskim designerskim krewnym Dacii Duster. VW Up. Touareq.Ostatni Touran.
Generalnie projektował też Audi m.in. R8
A to widzisz, nie wiedziałem.
Podziwiałem jego projekty z etapu Alfy Romeo i Seata (piękne - chyba najlepsze w historii).
Myślałem, że poszedł później gdzie indziej, a nie zaczął robić chałturę na niemiecką modłę.
Aż mi się wierzyć nie chce, żeby można tak upaść....
Ostatnio zmieniony przez Cav 2017-12-22, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum