Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowe 4x4
Autor Wiadomość
bielaPL 

Marka: Fiat
Model: Bravo
Silnik: 1.4 T-jet
Rocznik: 2007
Wysłany: 2026-01-13, 13:56   Nowe 4x4

Cześć
Od X lat w sumie się przymierzałem do Dustera... wpierw do 1 ale trochę był strach bo to nowe i tanie. Dwójkę już prawie kupiłem jednak wygrało rzutem na taśme inne auto. Teraz myślę o wersji 3 duster lub o bigsterze.

Na razie sobie obejrzałem organoleptycznie i cóż zachwytu nie ma. Musiałbym podtuningowac trochę to auto np dodając poduszeczkę pod lewy łokieć który zawsze opieram na drzwiach... a gdzie jest tam super twardy plastik.

Ale takie rzeczy są do ogarnięcia. Chciałbym się dowiedzieć od was co wam najbardziej przeszkadza w tym modelu. Jestem trochę "wybredny" także chce zobaczyć czy coś jest co dla mnie przekreśli te auto a co nie zauważam na 1 rzut oka. Wymieńcie ze 2-3 rzeczy najbardziej was irytujące. Może być wersji z 4x4 ale i fwd. Z góry dziękuje.

Dodam tylko że planuje nówkę, benzynę i bez gazu.

Ikarusiarz 

Marka: Dacia
Model: Logan, Logan MCV Outdoor
Silnik: 1.5 dci
Rocznik: 2009, 2017
Wersja: Laureate
Wysłany: 2026-01-13, 15:42   

bielaPL napisał/a:
dodając poduszeczkę pod lewy łokieć który zawsze opieram na drzwiach... a gdzie jest tam super twardy plastik.

Bigster, przynajmniej mój, nie ma twardego plastiku, ale piankę. Nie jest to plusz z komnat wawelskich, ale nie jest to "twardy plastik". Jest ok.

Powiem tak: Bigster w hybrydzie, jest zwrotny, ma fajne przyspieszenie i potrafi mile zaskoczyć z spalaniem, a pamiętajmy, że aerodynamikę ma taką samą, jak żelazko...
Wziąłem hybrydę, bo automat i dużo ważny inny szczegół: Wielgachny, chłodzony schowek.

Odpowiedz do tematu