Nie wydaje mi się ale zacznijmy od tego że nie ma jeszcze żadnej informacji że to będzie nowy system. Na zdjęciach to może być tylko wizualizacja. A jeżeli rzeczywiście będzie to nowy system to myślę że ograniczy się tylko do nowego wyglądu i wg mnie będzie normalna aktualizacja możliwa do pobrania i wgrania do wcześniejszych wersji. Dacia to marka budżetowa i wątpię żeby po 2 latach od wypuszczenia modelu już zmieniali system multimedialny. Wg mnie ten "lifting" to tylko i wyłącznie nowy kolor do wyboru i znaczki tył + przód i kierownica, tyle.
Na filmie ok 1:40 widać że na ekranie wyświetlacza jest inny niż niebieski ekran.
I teraz pytanie czy widomo coś na temat ewentualnej aktualizacji oprogramowania do SSIII żeby również zyskać taki wygląd.
Czy może jest to zupełnie nowa wersja całego MediaNav, a nie tylko oprogramowanie.
Ostatnio zmieniony przez Liakim 2022-10-14, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
dobra, mam kody i mogę wejść do tego MENU, ale nie mam aktywnego MICOM TEST - jest wyszarzane.
Rozumiem, że mam na USB mieć jakieś dodatkowe pliku typu:
mcmtest_activate.ini, mc_4medianav.ini ?
Skąd je pozyskać i w jakim miejscu na USB mają się znaleźć?
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 115 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3852 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-12-25, 00:53
Felix napisał/a:
Nie pozyskać, tylko stworzyć sobie czyste (puste) pliki i nadać im takie właśnie nazwy. Pliki mają być po prostu wgrane na pendrive bez żadnych dodatkowych katalogów.
Nie pozyskać, tylko stworzyć sobie czyste (puste) pliki i nadać im takie właśnie nazwy. Pliki mają być po prostu wgrane na pendrive bez żadnych dodatkowych katalogów.
dzięki, już sobie poradziłem i aktywowałem nowy motyw z tegorocznych modeli dla radia - mamy już je wgrane, trzeba tylko wybrać NEW zamiast OLD :)
Ostatnio zmieniony przez Felix 2022-12-25, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Mam obecnie wersję systemu 6.0.9.6, ta najnowsza "szara" to wersja 6.0.9.8. Czy mogę w swojej wersji zmienić wygląd na ten nowy szary? Jeżeli nie to skąd mam pobrać wersję systemu 6.0.9.8?
pisali wszędzie, że ta nowa skórka jest od .0.9.8 ale u mnie była na .0.9.7
- bo taka jest najnowsza dla dustera (zaktualizowało mi jakoś 2 miesiące temu z .0.9.6, przez oficjalna aplikacje Dacia na pen-drive)
Z tego co wiem wersja .0.9.8 jest dostępna na razie w ASO i wgrywana przez nich przy wizycie w serwisie, w razie potrzeb.
Ostatnio zmieniony przez Felix 2022-12-28, 19:53, w całości zmieniany 3 razy
nie mogę włączyć Micom test aby zmienić skórkę. mam oprogramowanie 6.0.9.9.1151_r3 podaje kod 6242 później 6868 przechodzi do menu ale przycisk MICOM TEST jest nieaktywny. Wcześniej na 6.0.9.6 nie miałem problemów. Wiecie czy się coś zmieniło żeby Micom Test włączyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum