no ja niestety mogę tylko 16 stycznia... jeśli są chętni to możemy sie spotkać pod realem na Piłsudskiego tam na parkingu koło stacji statoil Tylko napiszcie tak mniej więcej o której Wam pasuje;)
no niestety mnie nie bedzie wyjezdzam w gory :)
bede sprawdzal autko pt. Jak zapakowac 6 narciarzy do MCV ze sprzetem :)
mysle ze bedzie to ciekawe doswiadczenie :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-12, 21:32
No to ustalamy definitywnie 16-stycznia godz. 13-ta pod realem na Piłsudskiego tam na parkingu koło stacji statoil.
Wezmę ze sobą laptopa i interfejs - jakby ktoś chciał sprawdzić stan swojego układu wtryskowe, ilość błędów itp - to służę pomocą.
Ostatnio zmieniony przez jackthenight 2010-01-12, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
dla mnie jest to obojętne, mozemy spotkać się pod realem i gdzieś podjechać... i jak się spotkamy coś pomyślimy, ale dobrze że ktoś bierze komputer i interfejs bo na pewno się przyda...
Marka: Renault
Model: Scenic
Silnik: 1.6
Rocznik: 2000
Wysłany: 2010-01-16, 16:49
Witam,
Ja byłem tylko przejazdem i w związku z ograniczonym czasem po pracy podjechałem tylko na chwilkę:)
Mam nadzieję, że następnym razem poznam Was osobiście:)
Moje Daćka to pierwsza z prawej.
Pozdrawiam.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-16, 17:22
El Diablo napisał/a:
Witam,
Ja byłem tylko przejazdem i w związku z ograniczonym czasem po pracy podjechałem tylko na chwilkę:)
Mam nadzieję, że następnym razem poznam Was osobiście:)
Moje Daćka to pierwsza z prawej.
Pozdrawiam.
Hihi dobre, byłeś cichaczem w momencie kiedy byliśmy w realu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum