Marka: Dacia
Model: Sandero Stepway
Silnik: 1.6 MPI Pomogła: 1 raz Dołączyła: 23 Mar 2010 Posty: 14 Skąd: Łódzkie
Wysłany: 2010-03-23, 14:42 Witam Stepway z łodzkiego
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi, od niedawna jestem posiadaczem SANDERO STEPWAY 1.6. Ale to forum sledzę od pewnego czasu.
Pierwsze wrażenia pozytywne, autko wysokie, stabilne, o dość ciekawym wyglądzie z małą iloscią elektroniki zapewne w większości aut niewykorzystaną.
Moim zdaniem światny samochód od przemieszcznia się z punkty A do B po drogach nie najwyższej jakości.
Pozdrawiam wszystkich z Forum.
Witam,witam na forum -ostatnio to w 80 % same ,,stepłeje'' przybywają
Na początku dołączały w większości logany potem dużo MCV potem był czas sandero a teraz przyszedł czas na stepłeje ale to chyba normalne jeśli w takiej kolejności były wprowadzane na rynek.
Marka: Dacia
Model: Sandero Stepway
Silnik: 1.6 MPI Pomogła: 1 raz Dołączyła: 23 Mar 2010 Posty: 14 Skąd: Łódzkie
Wysłany: 2010-03-31, 14:39
Aby rozwieść wątpliwosci co do płci to za kółkiem mozna spotkać panią i pana w zależności kto pierwszy wsiądzie A tak na prawdę to mały błąd podczas rejestracji, ale to chyba nie ma takiego znaczenia.
Oto kilka spostrzeżeń: samochód wzbudza uwagę, ludzie go ogladają, a niektórzy to aż muszą porysować gwoździem lub czymś podobnym drzwi - taki niemuiły incydent na parkingu, ale ludzie patrzą z niedowierzaniem że to Dacia i pytają czy ma napęd na 4 koła, dla wiekszości niezorientowanych jest mylona z Duesterm. Pali narazie 9 literków w miescie, mam nadzieję, że spalanie troche spadnie, bo jak nie to bedę musiał ją zagazować i to nie w ASO bo tam wołaja 3500-4000 tys., a montaż instalcji gdzie inndiej to tylko wydatek 2200, ale jeszcze troche pojeździ sie na benzynie. pozdrawiam jescze raz wszystkich.
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-03-31, 15:22
D** bym skopał mendom którzy niszczą samochody jak tylko uwidzą coś nowego.. wprawdzie mam samochód innej marki ale też jestem na tym punkcie przeczulony, dlatego auto stało najpierw na parkingu strzeżonym a teraz w wynajmowanym garażu...Szkody duże są?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum