Witaj.
W jakim kolorze jest Twoja drakulka, jak długo nią jeździsz i jakie są Twoje refleksje?
Szary bazalt, mam ją od początku grudnia.
Trochę dziwnie z przełącznikami przy kierownicy, jakieś takie drobne... a moża ja mam za grube paluchy
Jeśli chodzi o jazdę (przyspieszenie itp.) to jest ok. Muszę jednak gwoli ścicsłości przyznać, że i wcześniej szczególnie szybkim z zrywnym autem nie jeździłem.
No i miałem okazję - jak jeszcze było dużo śniegu - sprawdzić ją w terenie. Oczywiście nie był to hard core offroadowy, ale zwykłą osobówką nawet bym nie pomyślał żeby tam wjechać... przejechałem bez problemu. To naprawdę było piękne uczucie
to już pewnie trochę kilometrów przejechałeś... gdybyś chciał się podzielić doświadczeniami eksploatacyjnymi oraz odnośnie do zużycia paliwa wersji 1,6 4x4 to skrobnij coś na wątku
" Dział ogólny » Duster 4x4 1,6 16V - zużycie paliwa i uwagi eksploatacyjne"
http://www.daciaklub.pl/f...t=4506&start=15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum