Marka: X
Model: X
Silnik: X
Rocznik: 1234 Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Maj 2011 Posty: 126 Skąd: Xixi
Wysłany: 2011-05-28, 22:15
Napęd 4*2 (nie jestem leśniczym, ale krawężniki wysokie czasem pokonuję .
Przejechałem ok. 6000 km i właśnie się zapisałem na zalecaną wymianę oleju "po dotarciu".
Takiego sympatycznego misiaka już dawno nie miałem. Najbardziej mnie wzrusza, że nic (poza stopniowym gaszeniem lampki wnętrza) nie robi sam - nie wymądrza się, nie udaje że wie lepiej, co chciałbym zrobić, itd. To jest chyba właśnie taki daciowy "new order". W moich dalszych "pomysłach szalonego naukowca" będę chyba ten trynd kontynuował (np. ręcznie nakręcany zegarek analogowy na środku deski
Aha - i WIEM, gdzie niedrogo wszczepiają w fotel podpórkę lędźwiową (malina - bez niej już bym zszedł). Był taki wątek chyba, ale - jako nowy - nie za bardzo jeszcze panuję nad tym labiryntem, więc... peace!
Napęd 4*2 (nie jestem leśniczym, ale krawężniki wysokie czasem pokonuję .
Przejechałem ok. 6000 km i właśnie się zapisałem na zalecaną wymianę oleju "po dotarciu".
Takiego sympatycznego misiaka już dawno nie miałem. Najbardziej mnie wzrusza, że nic (poza stopniowym gaszeniem lampki wnętrza) nie robi sam - nie wymądrza się, nie udaje że wie lepiej, co chciałbym zrobić, itd. To jest chyba właśnie taki daciowy "new order". W moich dalszych "pomysłach szalonego naukowca" będę chyba ten trynd kontynuował (np. ręcznie nakręcany zegarek analogowy na środku deski
Aha - i WIEM, gdzie niedrogo wszczepiają w fotel podpórkę lędźwiową (malina - bez niej już bym zszedł). Był taki wątek chyba, ale - jako nowy - nie za bardzo jeszcze panuję nad tym labiryntem, więc... peace!
Kochani :)
Dwudziestego maja odebrałem swojego DD 4x2, 90kM, Laureate, alufelgi, skóra na kierownicy. Dodatki: czujnik cofania, chlapacze, listwy na drzwi, radio Sony, głośniki Pioneer.
Dywaniki dołożył dealer :)
Zamówienie składaliśmy 27.01.2011 r.
Termin dostawy ustalony na 15.05.2011 r. - telefon od dealera, że auto jest u niego - 4 dni przed terminem :)
Auto kupione w leasingu [Pekao Leasing]
W rozliczeniu zostawiłem używaną Skodę Fabię sedan z 2004 r.
Odbiór trwał ok 55 minut - łącznie ze sprzedażą starego auta :)
Sprzedawca [p. Mariusz Ciepliński] - profesjonalista, najwyższa półka.
Wyjechaliśmy z żonką nowym brązowym Duśkiem z salonu w Tarnowskich Górach i odtąd cieszymy się nim jak dzieci :):):)
Czekam jeszcze na nakładki na nadkola, kuwetę do bagażnika i nakładkę na próg bagażnika... wtedy DD będzie kompletne. Po przejechaniu 500 km zgodnie z zaleceniami nie przekraczając 2500 obr. - średnie zużycie wg wskazań komputera wynosi 6,0 l/100km.
Pozdrawiam wszystkich i życzę takiej radości z nowych autek :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum