Witam
Chciałbym powitać wszystkich :). Od wtorku jestem posiadaczem Logana MCV 1.2 kolor błękit. Wersja Ambiance z pakietem komfort. Moje pierwsze nowe auto. Narazie jestem super zadowolny. Moje pierwsze nowe auto. Mamy dwójkę dzieci więc auto rodzinne jak znalazł. Wcześniej jeździliśmy Nissanem Micra więc auto dużo mniejsze. Dlaczego Dacia ? Drugą opcją był zakup używanego auta z Niemiec " od księdze", ale po lekturze kilku forów o autach używanych doszliśmy do wniosku wraz z żoną że to słaby pomysł i nie stać nas na niespodzewane wydatki rzędu 5 tys zł. Jedyne czego się obawiałem to silnik...1.2 w tak dużym aucie. Po dwóch dniach jazdy jest zadowolony. Nie jestem kierowcą rajdowym i do mojej jazdy nadaje się znakomicie. Mieszkam pod Wrocławiem.
pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-11-14, 18:07, w całości zmieniany 2 razy
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Witaj,
ja też kilka lat temu miałem taki dylemat - kupować kolejna "używkę"? Jednak po lekturze niniejszego forum porzuciłem wszelkie wątpliwości. Szerokiej drogi i zadowolenia z autka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum