Jak wczoraj dostałem podmuch boczny, to... przesunęło mnie o 1m w kierunku barierki (niewiele marginesu zostało) i zatęskniłem za Sandero... Także ten akurat przykład odrobinę chybiony, aczkolwiek jedyny (duże opory powietrza).
Z drugiej strony ta wada to spora zaleta, zarówno przy jeździe miejskiej, jak i terenowej.
PS Jak ja Ci zazdroszczę tempomatu...
Ostatnio zmieniony przez czaju 2013-12-07, 08:48, w całości zmieniany 1 raz
czaju, Ja wczoraj jechałam z salonu to też czułam boczny i to konkretnie ale się nie dałam a co do tempomatu to ja jakoś go jeszcze nie obczaiłam bo za krótki dystans był
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2013-12-07, 16:29
Dusterek przepiękny. Gratuluję wyboru. Tablica ładniej podswietlona niż w I i radyjko... i przyciski na kierownicy...hmmm.
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Hakama 4x4, oczywiście że za Dustim :) męża mam 24/h czasem wręcz w nadmiarze. Nawet dziecko podchodzi do okna pokazuje na autko i mówi mama buu też go polubiła
Tak dokładnie tylko moja Córa najlepiej czuje się za kierownicą stojąc na fotelu włączając światła awaryjne, radio, wycieraczki a czasem nawet i spryskiwacze że nie wspomnę o próbie przekręcenia kluczyka i włączenia biegów ma to we krwi po tatusiu chyba
Marka: Dacia
Model: Duster (będzie albo i nie)
Silnik: 1.5 dCi
Wysłany: 2013-12-15, 14:40 Re: NOCNA FURIA NIKITY
nikita1589 napisał/a:
Dziś odebrany lepsze fotki będą innym razem.
Autka gratuluję i zazdroszczę i mam pytanie. Na zdjęciu widać, ze masz przyciski na kierownicy. Widziałam kilka dusterów poliftingowych z nawigacją i bez i żaden takowych nie miał. Z tego co zauważyłam ma to tylko wersja prestige, ale skoro ty masz 1,6 benzynę to nie nie masz tej wersji. Jak więc to się stało, że masz przyciski sterowania na kierownicy? Zamawiałaś to jakoś specjalnie?
etam, jak napisał johnson, to są przyciski od tempomatu po lewej plus/minus ustawiasz prędkość a po prawej R/O jak dobrze pamiętam takie zapamiętywanie jak chcesz jechać z prędkością jaką już posiadasz zapisaną lub z taką jaką jedziesz obecnie jeżeli się mylę co do prawych proszę o poprawienie mnie. Tempomatu używa narazie mój mąż Z prawej strony pod kierownicą jest taka mała "dźwignia" do sterowania radiem kanały , +/- , oraz odbieranie tel gdy bluetooth jest włączony
Kochani gdybyście widzieli kiedyś Czarnego Duster'a FL z Hrabim Draculą z tyłu i nalepką DusterKlub w Lublinie bądź okolicy to prawdopodobnie będę to ja Niestety nie mam w autku tablicy z napisem Nikita ale się zrobi Oto moja Dracula od kolegi BoloSr, któremu serdecznie dziękuję tymczasowy znak rozpoznawczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum