| |
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Dacia Sandero 1,6- Europa będzie ją lubić (roadlook.pl)
paweloo97 - 2008-10-25, 10:33 Temat postu: Dacia Sandero 1,6- Europa będzie ją lubić (roadlook.pl) Fajny artykulik aż miło się czyta, dla mnie jeszcze bardziej ostatnie zdanie.
,,A jeśli auto nie przepadnie w testach zderzeniowych Euro NCAP, działy marketingu spółek Škoda Auto, Ford czy PSA będą miały wiele do roboty.'' i dobrze hihi
mter - 2008-10-26, 13:46
No fajny artykuł, fajne komentarze
http://www.roadlook.pl/te...lubic-test.html
jackthenight - 2008-10-26, 14:25
:) Również dałem tam swój komentarz, bo trochę wkurzył mnie pierwszy komentarz do artykułu.
loganik - 2008-10-26, 18:20
Hehehehe..... Wciąż to samo:
" Plastik oczywiście jest twardy, konsola centralna czy uchwyty w drzwiach tylko imitują aluminium, a tapicerka nadal wykonana jest z tanich materiałów."
Loganik
jackthenight - 2008-10-26, 18:21
| loganik napisał/a: | Hehehehe..... Wciąż to samo:
" Plastik oczywiście jest twardy, konsola centralna czy uchwyty w drzwiach tylko imitują aluminium, a tapicerka nadal wykonana jest z tanich materiałów."
Loganik |
Ta, mnie też to śmieszy.
loganik - 2008-10-26, 18:31
Ja myślę, że pismaki za przepisywanie tego zdania mają specjalną premię
jackthenight - 2008-10-26, 18:40
| loganik napisał/a: | Ja myślę, że pismaki za przepisywanie tego zdania mają specjalną premię |
Jak również za często bezmyślnie z Ctrl-C i Ctrl-V korzystają :)
Bo trudno mi sobie wyobrazić aluminium w aucie za 34 tyś. :)
KaS602 - 2008-10-27, 09:54
| loganik napisał/a: | Hehehehe..... Wciąż to samo:
" Plastik oczywiście jest twardy, konsola centralna czy uchwyty w drzwiach tylko imitują aluminium, a tapicerka nadal wykonana jest z tanich materiałów." |
Przynajmniej plastiki nie sa juz tanie...
|
|