Ciekawe czy w tej brązowej demówce Sandero wzmocnili jakoś konstrukcję po zrobieniu tego wielkiego okna dachowego i wyrżnięciu środkowej belki, czy to po prostu olali, jako w samochodzie nie na drogi... Bo samo okno - boskie! (:
Wniosek z tego taki, że Brazylijczycy mają większy wybór bo u nich jest Renault, a o czymś takim jak Dacia pewnie nawet nie słyszeli.
Zresztą logan, sandero i duster to JEST Renault i tylko od fabryki w której montują i od rynku zbytu zależy znaczek firmowy...
Takie czasy
Marka: Opel
Model: Zafira Family
Silnik: 1,8
Rocznik: 2014 Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 1591 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2011-03-31, 08:47
laisar napisał/a:
Ciekawe czy w tej brązowej demówce Sandero wzmocnili jakoś konstrukcję po zrobieniu tego wielkiego okna dachowego i wyrżnięciu środkowej belki, czy to po prostu olali, jako w samochodzie nie na drogi... Bo samo okno - boskie! (:
Polemizowałbym czy szyberdach może być "boski" jest to wyjątkowo dziwny wynalazek - jak uchylisz hałasuje okrutnie przy prędkościach powyżej 80/h, jak otworzysz całkiem słońce wali po głowie jak w lipcu w Egipcie, miałem w dwóch samochodach i po kilku próbach przestałem otwierać, osobiście nie wydałbym na to nawet 100 zł. Najbardziej nie mogłem pojąc tego człowieka który zamawiał moje byłe BMW - nie dokupił klimy a kupił ( za większe pieniądze) otwierany elektrycznie dwuczęściowy szyberdach ( no chyba że uprawiał cruising z pasażerem wystawionym przez szyberdach, tylko po co mu wtedy silnik o mocy 200km?)
Marka: Opel
Model: Zafira Family
Silnik: 1,8
Rocznik: 2014 Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 1591 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2011-03-31, 09:22
Ale jak go nie zasłonisz żaluzją to też niemiłosiernie przez nie grzeje latem
Tak naprawdę to się najlepiej nadaje do aut na salon - wygląda szpanersko a nie widać wad.
Ostatnio zmieniony przez PiotrWie 2011-03-31, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Owszem, lata (choć może raczej: późne wiosny) latoś raczej upalne - ale sumarycznie to ile to jest, 2 m-ce w roku? To i z żaluzją można to przeżyć, dla radości obcowania przez resztę czasu z niebem gwiaździstym nad sobą... (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum