Moje autko ma już 112 tys przejechane.. i jak miło jest ze leje paliwo i jade dalej nie przejmując się niczym bo o awariach to zapomniałem od kupna nowego autka :) oczywiście trzeba pamietac o odpowiednim serwisowaniu autka i wymienianiu podzespołów ekspoloatacyjnych. W maju zrobiłem zawieszenie w zeszłym roku wymieniłem tarcze i klocki, akumulator 1,5roku temu. o oleju nie wspominam co 10-12 tys wymieniam. I autko odwdziecza mi się bezawaryjna jazdą.
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Wiec jaki marketing ? w sumie jak bym się nie połamał rok temu to to auto bym zostawił i kupił bym Dustera ale życie zrobiło co innego i musze mieć Tylko 1 autko powiem tak bardzo mi szkoda go sprzedawac przyzwyczaiłem się nigdy mnie nie zawiódł ma mnóstwo dodatkowych akcesoriów pozakładanych. Sam wiesz ze jeździ się bez awaryjnie wiec nie musze marketingowac ale czasem robiłem na forum takie podsumowania.
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Lodgy 120000km i rośnie
Wiesz co w megance akumulator po 2 latach tez wymieniałem niestety dużo osób mi mówiło ze akumulatory w renówka sa kiepskiej jakości co się potwierdza.
Lodgy 120000km i rośnie
Panie auto super, oszczędne, mocne, bezawaryjne. Wieża płakał jak sprzedawał
I Wieza jezdzil nim tylko w niedziele do kosciola i raz w roku na wakacje .[/quote]
ps to ten kościół był bardzo daleko jak tylko w niedziele nim jezdzilem;) i na wakacje :) ps nie sprzedał bym auta tego bo bym nim jezdzil do końca a bym kupił drugie ale sytuacja w jakiej się znalazłem - wypadek z nogą moja nie pozwoli mi na utrzymanie 2 autek :( a skończył mi się leasing wiec musze mieć nowe koszta. Jeśli prowadzisz firme to wiesz o czym mówie.
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum