Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG
Wysłany: 2012-11-03, 15:30 Kocioł CO zasypowy dolnego spalania jaki wybrać?
Pechowa sobota kocioł CO mi cieknie jak diabli znajomy polecał mi kocioł z firmy zgoda wieprz. Potrzebuje 30kW kocioł zasypowy dolnego spalania na flotokoncentrat i węgiel jeśli ktoś może doradzić co wybrać niech pisze bo zima jak przyjdzie nie będzie ciekawie
_________________ Dacia jest bogiem, prędkość nałogiem, sandero podstawą, turbo zabawą
Witaj Gość :)
Ostatnio zmieniony przez Lukas87 2012-11-03, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Bodajże unikessel M albo U chyba 24kW . Teraz będzie drugi sezon jak go użytkuje i jako że jest to mój pierwszy kocioł to nie wiele mogę powiedzieć. z elektroniki w nim zawartej w zasadzie nie korzystam tylko z wichurki jak rozpalam a potem wyłączam. Instalacje mam grawitacyjną i nie korzystam z żadnych pompek itp. Wrzucam paliwo i jest ciepło i o to chodzi chyba ;) a kosztował coś koło 3k. Chłopaki które mi kładli instalacje C.O. polecali mi te firmę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum