Wysłany: 2012-10-22, 12:12 Duster śrubki w kratce ?
Witam,
po obiorze Dustera znalazłem w kratce wlotu powietrza zdjęcie 2 dwie śrubki. Pomyślałem sobie że ktoś pewnie zapomniał, może dodatkowe.... A co tam !. Ale teraz widzę poniżej (zdjęcie 1) dwa otwory, które penie tymi śrubami powinny być skręcone. A jak jest u was ?
Ryszard
Zdjęcie0990_265x199.jpg
Plik ściągnięto 4687 raz(y) 43,85 KB
Zdjęcie0989_265x199.jpg zdjęcie 1
Plik ściągnięto 4687 raz(y) 44,67 KB
Ostatnio zmieniony przez Ryszard 2012-10-22, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja u siebie w silniku tylko zauważyłem, że węże od chłodzenia powinny byc umieszczone w takich specjalnych uchwytach a leżały sobie z boku, także sam po fabryce to poprawiłem
Widać rumuńska fabryka jeszcze nie nabrała wprawy w montażu
Marka: Dacia
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 822 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2012-10-22, 16:41 Re: Duster śrubki w kratce ?
Ryszard napisał/a:
Witam,
po obiorze Dustera znalazłem w kratce wlotu powietrza zdjęcie 2 dwie śrubki. Pomyślałem sobie że ktoś pewnie zapomniał, może dodatkowe.... A co tam !. Ale teraz widzę poniżej (zdjęcie 1) dwa otwory, które penie tymi śrubami powinny być skręcone. A jak jest u was ?
Ryszard
Piątek, godz. 15:30 Duster na taśmie, a Ty chcesz, żeby śrubki Ci przykręcili?
PS zdjęcia 1. Są to - jak wyjaśnił mi Serwis Renault otwory technologiczne ( montażowe niezbędne na taśmie produkcyjnej ) Hmmmm, a śrubki się przypadkowo w kratce znalazły. W innych Dusterach też nie były skręcone, więc zwracam honor montażystom z taśmy produkcyjnej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum