|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
|
Spotkania, imprezy, wyprawy - Zaproszenie na zlot - 17.10.2009
jantar - 2009-10-02, 11:55 Temat postu: Zaproszenie na zlot - 17.10.2009 [Wydzielone z http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2435].
Witam
w toku przygotowań do zlotu przesyłam w telegraficznym skrócie plan spotkania. Oficjalny tekst pojawi się na naszych stronach internetowych w najbliższym czasie.
Przy tej okazji zapraszam raz jeszcze wszystkich Klubowiczów- zarówno posiadających Dacie, a przede wszystkim tych, którzy zakup planują.
Czas trwania:
17.10.2009 w godz. 12.00- 16.00
Obsługa spotkania ze strony RRG:
- salon Dacia i Renault – pełna obsada handlowców
- dział części zamiennych (butik)
- serwis mechaniczny – 2 mechaników, doradca serwisowy, BOK
Program i atrakcje:
W czasie spotkania będzie możliwość wykonania jazdy próbnej wybranym modelem samochodu Dacia:
- Pick-Up 1.5 dCi 68
- Logan MCV 1.5 dCi 85 7-os.
- Logan MCV 1.6 87
- Sandero 1.6 87 + gaz
- Sandero 1.4 75
- Sandero 1.6 87
- Sandero Stepway 1.6 87
- Sandero Stepway 1.5 dCi 68
Catering
Grill, napoje, słodycze
Serwis mechaniczny
- bezpłatna weryfikacja stanu technicznego samochodu dla Klubowiczów
Konkursy
- będzie kilka konkursów z nagrodami, zdradzę jedną w postaci vouchera do Szkoły Jazdy Renault.
- konkurs rysunkowy dla dzieci
- no i trochę niespodzianek
W związku z tym, że nagrody skierowane są tylko do Klubowiczów, którzy pojawią się na spotkaniu, jest potrzeba sporządzenia listy z danymi imiennymi.
Dlatego proszę o przesyłanie na mój adres mailowy (podany poniżej) danych osobowych i kontaktowych osób planujących przybycie na spotkanie:
- imię i nazwisko
- login daciaklub
- adres
- tel
- mail
Jest to bardzo ważne, dlatego za każdym razem będę zwrotnie potwierdzał, że mail dotarł.
Pozdrawiam
Miłosz
milosz.bogdanowicz.rrg@dealer.renault.com.pl
flowerman - 2009-10-02, 12:27
Wszystkie znaki na niebie wskazują że Opolskie też dojedzie.
Zobaczę czy mi się uda z rodzinką czy bez.
Pozdro.
laisar - 2009-10-02, 13:25
Dzięki, jantar! (;
A my, koleżanki i koledzy, też musimy się zacząć sprężać z własnymi pomysłami, jeśli chcemy coś przygotować...
Proponuję, żeby wspólny przejazd przez miasto dla tych, którzy będą mogli, był po spotkaniu - łatwiej będzie to skoordynować na miejscu, niż umawiać gdzieś na zbiórki przed. Ale wspólne konwoje z innych miast - mile widziane (;
Cytat: | przede wszystkim tych, którzy zakup planują |
Jakieś ekstra warunki w tym szczególnym dniu? (((;
Cytat: | Obsługa spotkania ze strony RRG:
- dział części zamiennych (butik) |
Więc jednak - świetnie! Będzie więc możliwość zrobienia zakupów (np gadżetów) na miejscu lub wcześniejszego złożenia zamówienia i jego odbioru w tym dniu - kontakt dla zainteresowanych: Dział Sprzedaży Części Zamiennych Zakładu "Puławska" Renault Warszawa.
(UWAGA! Kol. jantar jest sprzedawcą samochodów nowych, więc i tak musiałby przekazać sprawę / odesłać do powyższego działu - zatem najlepiej od razu kontaktować z właściwymi specjalistami (; ).
Cytat: | proszę o przesyłanie na mój adres mailowy (podany poniżej) danych osobowych |
A dodam, że niezarejestrowani oczywiście wejdą na imprezę, ale warto się zgłosić, bo niektóre niespodzianki będą bardzo fajne (;
jantar - 2009-10-02, 14:27
Potwierdzam specjalne warunki zakupowe dla tych którzy w tym dniu dokonają zamówienia samochodu nowego.
Oczywiście szczegóły na miejscu.
[ Komentarz dodany przez: laisar: 2009-10-02, 15:44 ]
Sprawa potrzebnych danych osobowych została zaktualizowana w pierwotnym ogłoszeniu.
GeRRaD - 2009-10-02, 20:51
To jaką trasę objazu planujemy - myslę że najlepiej jako punt programu imprezy bo potem się część rozpierzchnie - no i mus przed zlotem fury do mycia aby wstydu nie było
........no i ktoś z układami niech zamówi pogodę
SAJSEN - 2009-10-03, 19:04
Mozna spotkac sie np. na pakingu klif-u na Okopowej np. o godz 11:15
o 11:30 ruszymy i pojedziemy razem
na 12:00 z pewnoscia dojedziemy
Lupo - 2009-10-05, 08:26
Sie zglosilem. Bede na miejscu kolo 12ej.
borys68 - 2009-10-05, 08:50
Będę. Będzie pretekst aby Lagunę wypucować ...
Borys
jantar - 2009-10-06, 14:39
Jak dotąd zgłoszenia udziału w spotkaniu potwierdzili:
laisar, lupo, JackTheNight, SAJSEN, kajos32, petek, marchewa, Borys68, GeRRaD, leśniczyna, Konrad, johnny303, kier, Seal
Proszę pozostałych chętnych o przesłanie danych do 11.10.2009.
flowerman - 2009-10-06, 18:55
flowerman - potwierdzam przybycie 17-go
PS. mail wysłany
Mikele - 2009-10-07, 11:13
Obecność potwierdzona.
Oby pogoda była :)
laisar - 2009-10-07, 11:33
Żadna pogoda nam nie straszna: budynek salonu i serwisu to spora hala - myślę, że w razie czego (np śnieżycy) zmieścilibyśmy się ze wszystkim pod dachem ((((;
jan ostrzyca - 2009-10-07, 11:47
Zgłoszenie wysłałem. Uczestnikom spotu z Lublina i okolic proponuję wspólny start do Wawy z parkingu przy lubelskim skansenie. Zbiórka - 8.45, start do W - 9.00.
GeRRaD - 2009-10-07, 11:56
No to szykuje się nam największy zlot w dotychczasowej karierze klubu - oby pogoda dopisała
Arkady - 2009-10-07, 12:09
Róbcie zdjęcia i filmy.
jackthenight - 2009-10-07, 12:39
Kratylos napisał/a: | wyslalem zgloszenie
to co robimy konwoj z lodzi do warszawy? |
Powinniśmy taki konwój zrobić :)
yarocz - 2009-10-07, 13:30
No to i ja się zapisałem.
Może ktoś jeszcze dołączy do lubelskiego konwoju?
jackthenight - 2009-10-07, 14:18
To o której godzinie i gdzie się spotykamy w Łodzi ?
Może Real na Piłsudskiego obok stacji paliw o godz. 9:30 ?
Wieża, Kratylos ?
laisar - 2009-10-07, 14:50
Hej, warszawiacy, podobno jest nas najwięcej, a wygląda na to, że inne regiony będą jednak miały przewagę liczebną - może trochę mobilizacji? (;
Arkady napisał/a: | Róbcie zdjęcia i filmy. |
W ogóle nie trzeba mieć daćki, żeby móc przyjechać... [:
jantar - 2009-10-07, 16:20
Idąc za głosem laisara wnoszę również o mobilizację
Przyjmiemy pod nasz dach klubowiczów z autami i bez, z żonami i bez, z dziećmi i bez...
I zapewniam, że nikt nie wyjdzie głodny i z pustymi rękami
Arkady - 2009-10-07, 16:49
laisar napisał/a: | Hej, warszawiacy, podobno jest nas najwięcej, a wygląda na to, że inne regiony będą jednak miały przewagę liczebną - może trochę mobilizacji? (;
Arkady napisał/a: | Róbcie zdjęcia i filmy. |
W ogóle nie trzeba mieć daćki, żeby móc przyjechać... [: |
Strasznie mi przykro i przepraszam, że nie będę mógł być z Wami
Jednak róbcie te materiały. Chcę wiedzieć jak było!!!
Mariusz - 2009-10-07, 17:57
Narazie nie odzywam się czy będę na zlocie ponieważ zaplanowany mam wyjazd na szkolenie. Jeżeli coś ulegnie zmianie to napewno pojawię się na zlocie
wieza - 2009-10-07, 18:06
to ja biore corke :) i mam nadzieje ze sie nie bedzie nudzic tam ;) bo to dosc wymagajaca kobitka ;)
jackthenight - 2009-10-07, 18:47
wieza napisał/a: | to ja biore corke :) i mam nadzieje ze sie nie bedzie nudzic tam ;) bo to dosc wymagajaca kobitka ;) |
Ja biorę syna - także zajmie jej czas :) hihihi
Martens - 2009-10-07, 21:06
To może i ja się pojawię ze swoim... Nie, żeby od razu konkurencja
SAJSEN - 2009-10-07, 21:10
Ja bede z zona i malym
Martens - 2009-10-07, 21:11
Warszawa jedzie z jednego miejsca czy spotykamy się na Puławskiej?
SAJSEN - 2009-10-07, 21:31
zaproponowalem miejsce spotkania
i czekalem na halo,
jechalo by sie al.JP. II przez centrum i.....
widze ze nie ma szans na wspolny dojazd na miejsce
szkoda
wiec pewnie zobaczymy sie na miejscu
Mikele - 2009-10-07, 21:34
Okazało się, że jadę z żoną i córeczkami :)
Z Lublina zapewne wybędę wcześnie rano, bo przy okazji chcę odwiedzić znajomego oraz poświęcić trochę czasu i więcej pieniędzy w księgarni PAN. A potem od razu na Puławską.
Pozdrawiam.
Martens - 2009-10-07, 21:38
SAJSEN, nie desperuj. Bliżej 17. ponowimy propozycję wspólnej drogi i najwyżej we dwóch pojedziemy
Przyda się też ustalenie wspólnego kanału CB
wieza - 2009-10-07, 21:41
koledzy ja bede w wawce od mysle srody do soboty wiec jak by co powrot bedziue wspolny ;)
Martens - 2009-10-07, 21:45
A tak a propos przyjezdnych - traficie? Dojazd jest dość prosty z każdej strony miasta, zwłaszcza w sobotę, kiedy nie ma korków, ale jakby którąś grupę trzeba było popilotować, dajcie znak.
laisar - 2009-10-07, 22:10
Cytat: | Bliżej 17. ponowimy propozycję wspólnej drogi |
Święte słowa - jestem pewien, że będzie więcej chętnych, więc nie ma co jeszcze mirmiłować <;
flowerman - 2009-10-08, 06:49
Martens napisał/a: | A tak a propos przyjezdnych - traficie? Dojazd jest dość prosty z każdej strony miasta, zwłaszcza w sobotę, kiedy nie ma korków, ale jakby którąś grupę trzeba było popilotować, dajcie znak. |
Na puławską bez problemu.
Jak przyjadę sam to od Janek, a jak z rodzinką to od Karczewa (ciut większy kłopot).
Jak ustalicie kanał CB to dajcie znać - będę wołał.
PS. Jantar - nie mam potwierdzenia od Ciebie o przyjęciu zgłoszenia
GeRRaD - 2009-10-08, 07:48
Ja też się piszę na wspólny dojazd na Puławską - mogę nasłuchiwać na radyjku - proponuje kanał 25 lub dalej (z wyłączeniem 29 bo tam siedzi ogólny od topografii Wawy )- bo bliżej 19 to tłok w eterze
laisar - 2009-10-08, 08:33
ul. Puławska 621B, Warszawa
http://mapa.targeo.pl/,18...04f3bd20d7df601
Ogólnie: http://www.renault.warszawa.pl - a szczególnie: http://www.renault.warszawa.pl/v2/index.php?ID=790
laisar - 2009-10-08, 09:55
W końcu na pewno... (;
Martens - 2009-10-08, 11:25
Kratylos, jeśli zbierzecie się do k...awalkady i pojedziecie do Warszawy przez Rawę, Mszczonów, możemy się umówić, że wyjadę po was na "ósemkę", spotkamy się w uzgodnionym miejscu i pojedziecie za mną na miejsce
jantar - 2009-10-08, 16:06
flowerman napisał/a: | PS. Jantar - nie mam potwierdzenia od Ciebie o przyjęciu zgłoszenia |
Dane zapisane. Przyjeżdżaj bez obaw
A tak dla informacji, na dziś uczestnictwo potwierdzili:
laisar, lupo, JackTheNight, SAJSEN, kajos32, petek, marchewa, Borys68, GeRRaD, leśniczyna, Konrad, johnny303, kier, Seal, flowerman, Jan Ostrzyca, Kratylos, yarocz, Mikele, marcio, Martens
GeRRaD - 2009-10-08, 17:46
Ponad 20 aut .......fjuuu, fjuuuuuuuu. niedługo to będzie trzeba wstrzymywać ruch jak będziemy paradować
laisar - 2009-10-08, 18:14
Spokojnie, jeszcze jest chwila-moment...
...a jak ktoś nie chce dostać niespodzianek d(; to w ogóle się nie musi zgłaszać i może się po prostu zjawić niezapowiedziany <:
@jantar: Czy dobrze myślę, że jak się ktoś zgłosi przed imprezą, ale po 11 października, to też się nic strasznego nie stanie i po prostu niektóre niespodzianki dostanie w późniejszym, pozlotowym terminie? (;
wieza - 2009-10-08, 21:18
JANTAR ja tez przyjezdzam jak bys z postow nie doczytal wiec mnie do listy dopisz , bo sie wkurze wrrrr
borys68 - 2009-10-08, 23:10
Ahoj!
wieza napisał/a: | JANTAR ja tez przyjezdzam jak bys z postow nie doczytal wiec mnie do listy dopisz , bo sie wkurze wrrrr |
To nie Jantar ma się doczytywać, ale ty masz mu wysłac mejla ze zgłoszeniem ... doczytaj się :)
Borys
wieza - 2009-10-09, 11:20
za duzo mam problemów na glowie :(
ps wyslalem zgloszenie juz do Jantara :)
jantar - 2009-10-09, 13:22
wysłałeś że będziesz- no to się cieszę, ale dlaczego bez danych, o które prosiłem
laisar napisał/a: | Spokojnie, jeszcze jest chwila-moment...
...a jak ktoś nie chce dostać niespodzianek d(; to w ogóle się nie musi zgłaszać i może się po prostu zjawić niezapowiedziany <:
@jantar: Czy dobrze myślę, że jak się ktoś zgłosi przed imprezą, ale po 11 października, to też się nic strasznego nie stanie i po prostu niektóre niespodzianki dostanie w późniejszym, pozlotowym terminie? (; |
Jeśli faktycznie ktoś się ocknie w przyszłym tygodniu że jest wogóle taka impreza i prześle zgłoszenie to będzie mógł liczyć na zrozumienie .
laisar - 2009-10-09, 14:51
Było wyżej: celem otrzymania niespodzianek (;
gigi303 - 2009-10-09, 19:51
a to bez danych nie można otrzymać niespodzianki ???
Powinno wystarczyć że podam nick i nr rejestracji auta i tyle a nie jeszcze dane wyciąga się jeszcze może ksero dowodu
GeRRaD - 2009-10-09, 20:07
A jak wygrasz kupon rabatowy na przegląd - to na nick pojedziesz
RP i tak ma nasze dane bo w wiekszości kupiliśmy nowe auta i korzystamy z ASO
.....i nie tylko RP ale i Renault Europe w bazie danych segregowanej wg numerów VIN
Seal - 2009-10-09, 20:21
gigi303 napisał/a: | a to bez danych nie można otrzymać niespodzianki ???
Powinno wystarczyć że podam nick i nr rejestracji auta i tyle a nie jeszcze dane wyciąga się jeszcze może ksero dowodu |
Gigi303 przecież ty na Puławskiej się serwisujesz to chyba masz już tam u nich założoną "teczkę"
Wilczur_Slawek - 2009-10-09, 21:58
Dziś się dowiedziałem o zlocie. Na pewno będę, przejazdem. Ale czy mogę mieć prośbę o nową naklejkę klubową. Czy ktoś będzie mógł odsprzedać jedną? Pozdrawiam
Beckie - 2009-10-09, 22:18
laisar będzie miał naklejki na zlocie. http://www.daciaklub.pl/f...p?p=39916#39916
gigi303 - 2009-10-10, 05:53
Seal napisał/a: |
Gigi303 przecież ty na Puławskiej się serwisujesz to chyba masz już tam u nich założoną "teczkę" |
Na pewno Już pewnie jak mnie widzą to myślą ... o matko to znowu on co znowu wymyśli pewnie znowy mu samochód strzela
Tak out of topic to nadal strzela
Dane wysłane obecność potwierdzona więc się pojawię na pewno szkoda że tylko na chwilę bo potem do pracy trzeba ale obecność obowiązkowa zaliczona będzie
Malutki - 2009-10-10, 09:28
Mimo najszczerszych chęci nie dam rady dojechać buu...
Coraz bardziej żałuję ale niestety wiem że nie da się przesunąć mojego szkolenia więc proszę wszystkich o zdjęcia i filmy z relacją.
laisar - 2009-10-10, 09:53
Nie łam się, Malutki - przyjdzie sobota, to wtedy zobaczysz co i jak; może akurat się jakoś ułoży...? (:
A jak nie - to trudno; miejmy nadzieję, że impreza się uda i na wiosnę poświętujemy 4-lecie forum!
Cytat: | a to bez danych nie można otrzymać niespodzianki ??? |
Niektóre można, a niektóre nie (;
dwa_litry_zubra - 2009-10-10, 14:11
Post przeczytałem 10 .10 :)) mam nadzieję że jeszcze mogę się zapisać :))
Szczecin przyjedzie a co :))
szmig - 2009-10-11, 13:57
potwierdzam przybycie czarną perłą stolicy, z żoną i dwuletnim synkiem
Gregor - 2009-10-11, 14:44
Bytom też przyjedzie z osobą towarzyszącą.
marcio - 2009-10-11, 16:38
To z południa kraju nie będę sam
SAJSEN - 2009-10-11, 19:17
fajnie ze beda mali forumowicze tacy ponizej 5 lat
przynajmniej bedzie wesolo !! (dla rodzicow)
wieza - 2009-10-11, 20:10
a u mnie lipa przyjade sam :( wrrrr
kruszyna - 2009-10-11, 20:51
dopiero dzisiaj przeczytałam o zlocie i bardzo mi przykro ale niestety nie mogę przyjechać :(
żałuję , tym bardziej, że żadna klubowiczka jak widzę się nie wybiera... no cóż, ale mam zajęcia na uczelni (studiować mi się zachciało) a potem na nockę do pracy idę. I jeszcze taki drobny szczegół; ode mnie to jakieś 250 km.
Namawiam męża, ale mówi, że albo na dwie Daćki jedziemy albo wcale
Bawcie się dobrze i czekam na relację i fotki
Pozdrawiam serdecznie
flowerman - 2009-10-11, 21:15
Ja mam 300 km.
Bierz męża, Daćki i przyjeżdżajcie
dwa_litry_zubra - 2009-10-11, 21:20
Ja mam prawie 600 niestety sam przybędę ale bede :))
marchewa - 2009-10-12, 08:11
dwa_litry_zubra jestem pełen podziwu że chce Ci się jechać taki kawał drogi :)
A warszawska ekipa umawia się gdzieś na wspólny przejazd na Puławską? Bo temat trochę przycichł...
kelevra - 2009-10-12, 09:13
dwa_litry_zubra napisał/a: | Post przeczytałem 10 .10 :)) mam nadzieję że jeszcze mogę się zapisać :)) |
Haloo czy mozna jeszcze sie wpisac na liste? Czytałam ze termin do wczoraj - ale moze przewidziano jakis "kwadrans akademicki"?
Postaram sie byc I mam nadzieje zdobyc naklejke klubowa tez
Widzę, że większość z Was planuje przyjazd rodzinny - ja mogę załadować psa na pokład
Martens - 2009-10-12, 09:44
W KWESTII PRZEJAZDU
Uporządkujmy nieco dyskusję
1. Czy któraś grupa spoza Warszawy potrzebuje pilota? Jeśli tak, dajcie szybko znak.
2. Zbiórka warszawska - jakiś czas temu padła propozycja parkingu przed Klifem na Okopowej. Pasuje? Mnie tak. Komu nie pasuje, niech od razu daje kontrpropozycję.
tomi - 2009-10-12, 10:10
Jak można jeszcze to też bym się wpisał na listę. Maila z danymi wysłałem.
laisar - 2009-10-12, 10:42
Martens napisał/a: | Zbiórka warszawska |
Od Klifa to jednak spory kawałek - także / zwłaszcza czasowo, mimo soboty; trzeba też wziąć pod uwagę ewentualne remonty (jakiś czas temu średnio przejezdne było skrzyżowanie Solidarności z Towarową... Sam ostatnio rzadko bywam w centrum, więc tylko uczulam).
Również do Klifa niektórzy mogą mieć dość daleko - zaraz się okaże, że na 12 trzeba wyjść z domu o 10 (;
Dojazd do centrum przed imprezą dla pozawarszawiaków (zwłaszcza z "południa") też chyba nie jest najwygodniejszy.
I w żadnym razie nie zniechęcam - tylko nie chciałbym, żeby wyszły jakieś problemy z dojazdem mniej więcej na czas...
(Stąd zresztą była moja propozycja na przejazd "po" - zakończylibyśmy imprezę oficjalnie, potem "do maszyn!" i każdy pojechałby w stronę centrum tak daleko, jakby mu pasowało).
Ale w razie czego się dostosuję - na ile pozwolą warunki rodzinne, bo jedziemy całą ferajną (:
(A jaką widzisz trasę, Martens? Klif - i gdzie dalej?).
Martens - 2009-10-12, 10:47
Myślę, że gości spoza Warszawy w ogóle nie trzeba ściągać na ewentualne warszawskie miejsce zbiórki, bo z nimi spotkamy się na miejscu.
Jeśli nie Klif to co? Parking przez dawnym Geantem a teraz (chyba) REALEM na Ursynowie? Tam, gdzie jest Feu Vert i stacja benzynowa Statoil 1.2.3? Jest przy Puławskiej, którą prawie każdy i tak musi przejechać, by dotrzeć do salonu.
A może po prostu w ogóle darujmy sobie robienie "kawalkady" i spotkajmy się na miejscu?
marchewa - 2009-10-12, 11:29
Faktycznie z Klifa jest kawałek, trzeba się przebić przez całe centrum. Lokalizacja przy Realu na Puławskiej nie jest zła, ale nasza "kawalkada" potrwa wtedy kilka minut i będziemy na miejscu :)
Ale jeżeli chodzi o mnie dostosuję się do głosu większości :) Przy Realu i tak trzeba przejechać a do Klifa nie mam aż tak daleko :)
A co z ustaleniem wspólnego kanału CB? Bo nie wiem czy wyciągać radio z szafy, póki co nie chciało mi się montować ale na tak wyjątkową okoliczność się zmobilizuję ;)
Któryś z kolegów proponował chyba 25 kanał, nie wiem czy nie lepiej taki jeszcze mniej uczęszczany? Może 1 ? :)
laisar - 2009-10-12, 11:34
Gdyby chodziło tylko o jak największy kawałek Puławskiej "przed", to jest jeszcze chyba parking przed torem "Stegny", zaraz za węzłem Puławska/D.Służewiecka... (zrobię wizję lokalną koło środy).
A parada fajna rzecz - tylko właśnie nie w 3 auta... (;
jantar - 2009-10-12, 11:35
kelevra napisał/a: | dwa_litry_zubra napisał/a: | Post przeczytałem 10 .10 :)) mam nadzieję że jeszcze mogę się zapisać :)) |
Haloo czy mozna jeszcze sie wpisac na liste? Czytałam ze termin do wczoraj - ale moze przewidziano jakis "kwadrans akademicki"?
Postaram sie byc I mam nadzieje zdobyc naklejke klubowa tez
Widzę, że większość z Was planuje przyjazd rodzinny - ja mogę załadować psa na pokład |
Oczywiście zapraszamy- zgłoszenie z danymi proszę na maila milosz.bogdanowicz.rrg@dealer.renault.com.pl.
Lista chyba jest już kompletna:
laisar, lupo, JackTheNight, SAJSEN, kajos32, petek, marchewa, Borys68, GeRRaD, leśniczyna, Konrad, johnny303, kier, Seal, flowerman, Jan Ostrzyca, Kratylos, yarocz, Mikele, marcio, Martens, Yoda, jacek, wieża, gigi303, dwa_litry_zubra, Andrzej, Nova, szmig, Gregor, Wilczur_Slawek, tomi, kelevra
flowerman - 2009-10-12, 12:51
Ja się zgadzam umieścić mojego w serwisie na wymianę oleju i filtra w promocyjnej cenie
laisar - 2009-10-12, 13:32
Zmieścimy się (:
Posty o wymianie klawiszy sterujących szybami zostały przeniesione do właściwego tematu, ale na pewno można liczyć na pomoc także w innych przypadkach (:
jantar - 2009-10-12, 13:47
Pewnie, że się zmieścimy!
flower- jesli chcesz to w promocyjnej cenie wymienię Ci ten olej wieczorem w swoim garażu .
flowerman - 2009-10-12, 13:50
jantar napisał/a: | Pewnie, że się zmieścimy!
flower- jesli chcesz to w promocyjnej cenie wymienię Ci ten olej wieczorem w swoim garażu . |
A gwarancję utrzymasz i wpis do książki zrobisz ?
GeRRaD - 2009-10-12, 15:53
Ja jestem za zbiórką przy Klifie - przejedziemy tym samym przez dużą część miasta i nas zobaczą - a chyba o to chodzi
gacekpc - 2009-10-12, 16:30 Temat postu: Spotkanie Witajcie Przeczytałem na forum o spotkaniu i mam zamiar się wybrać proszę o informację gdzie mam wysłać dane i co mają zawierać do zobaczenia na zlocie
Beckie - 2009-10-12, 16:58
http://www.daciaklub.pl/f...p?p=39909#39909
kruszyna - 2009-10-12, 17:37
flowerman napisał/a: |
Bierz męża, Daćki i przyjeżdżajcie |
dobra! przyjedziemy! jeszcze dzieciaki zabierzemy :)
zgłaszam obecność 2+2, wysyłam maila :)
wox - 2009-10-12, 20:14
Aż Wam zazdroszczę tego zlotu. Ja, niestety, nie mogę.
wieza - 2009-10-12, 20:35
to sie ekipa zbiera :) tylko zmowcie pogode :)
laisar - 2009-10-12, 21:47
Tacy duzi a w prognozy pogody wierzą...
wieza - 2009-10-12, 22:14
laisar napisał/a: | Tacy duzi a w prognozy pogody wierzą... |
jak bedzie padac to do Ciebie imprezke przenosimy :)
flowerman - 2009-10-13, 06:21
kruszyna napisał/a: | flowerman napisał/a: |
Bierz męża, Daćki i przyjeżdżajcie |
dobra! przyjedziemy! jeszcze dzieciaki zabierzemy :)
zgłaszam obecność 2+2, wysyłam maila :) |
Czyżbym miał dar przekonywania?
I takie podejście mi się podoba.
Jak zlocik to na całego
wieza - 2009-10-13, 08:26
Dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe jest mi bardzo milo :)
moze jakis suwenir dostane na na zlocie :) z salonu w prezencie
moze byc stepwey
pozdrawiam
i dzieki jeszcze raz
SAJSEN - 2009-10-13, 16:26
Zaproponowalem wlasnie parking kliff zeby troszke przejechac razem przez miasto na dzien dziesiejszy nie ma po drodze zadnych robot drogowych mozemy spotkac sie o 11 i rozpoczac parade o 11 15 i zdazymy na 12
GeRRaD - 2009-10-13, 17:33
Jestem ZA - podjade do Klifa Kto jeszcze
SAJSEN - 2009-10-13, 18:48
Bede na 11 z rodzinka
czerwonym karłem[/list]
kajos32 - 2009-10-13, 19:20
Tez postaram się dotrzeć do Klifu.
marchewa - 2009-10-13, 21:07
Widzę że miejsce zbiórki ustalone :) W takim razie pozostaje mi tylko dojechać :) Ilu nas będzie? Mam nadzieję że zdążymy w 45 minut na Puławską... Tylko ciekawe czy będą jeszcze wolne miejsca na parkingu ;)
A co z łącznością przez CB? Kto z grupy warszawskiej dysponuje radyjkiem? Chociaż właściwie nie wiem czy to będzie przydatne...
leśniczyna - 2009-10-13, 21:46
Postaram się być pod Klifem. O ile się nie umówię, żeby zabrać kolegę z Mysiadła, który chciałby być na zlocie (podoba mu się MCV ).
GeRRaD - 2009-10-14, 08:18
Jam posiadam CB Proponuję kanał 25 dla grupy warszawskiej
laisar - 2009-10-14, 13:09
...w kształcie dowolnie wybranego modelu Dacii, oczywiście [:
kajos32 - 2009-10-14, 14:00
Laisar zmówiłeś już pogodę na sobotę.
laisar - 2009-10-14, 14:38
Każda pogoda jest dobra! [;
SAJSEN - 2009-10-14, 19:19
Tylko jak zjeść kiełbaske z grila przy takiej pogodzie jak dziś?
GeRRaD - 2009-10-14, 19:39
To zrobimy grilla na hali napraw A tak bez żartów, to w przypadku złej pogody lepiej przeznaczyć część budżetu gastronomicznego na gadżetowy (np zamiast kiełbaski - każdemu po smyczce do kluczy i długopisie firmowym lub breloczku).
Ja poproszę Renault Sport
laisar - 2009-10-14, 20:15
"Nie bądźmy pochopni, hum-hum" (; - jedzonko i tak miało być w namiocie, a i gadżety zostały zaplanowane...
Tak więc: DON'T PANIC [:
Malutki - 2009-10-14, 20:28
Gril w śniegu fajna rzecz
a swoją drogą zapytajcie jantara czy nie mają mikrofali w serwisie?
Przy mokrej pogodzie można ogrzać kiełbaski i zjeść w hali serwisowej
kajos32 - 2009-10-14, 20:31
Grill smakuje najlepiej w ekstremalnych warunkach.
laisar - 2009-10-14, 20:39
No i to się właśnie nazywa pozytywne nastawienie - dzięki! (((:
kajos32 - 2009-10-14, 20:42
A tak właściwie to gdzie będzie stał namiocik.
flowerman - 2009-10-14, 20:54
Malutki napisał/a: | Gril w śniegu fajna rzecz ....... |
Na zlotach FSO nie raz się robiło grila na śniegu
Lupo - 2009-10-15, 07:31
FSOAK czy FSOPTK?
A pogoda sie nie martwcie - napewno damy rade :)
Ja jeszcze nie wiem czy bede pod klifem, czy juz na miejscu. Ale raczej na miejscu.
jan ostrzyca - 2009-10-15, 08:30
Ja bym jednak uwzględnił aspekt pogodowy w całej operacji. Szczególnie w odniesieniu do klubowiczów, którzy będą mieli do pokonania kilkaset kaemów i do tego z małymi dziećmi.
Jakby w sobotę sypało tak jak wczoraj w Lublinie, to ja raczej wymięknę... I to pomimo zimówek, w które obułem maszynkę już w tamtym tygodniu.
laisar - 2009-10-15, 08:55
Wiadomo, że będzie, kto dojedzie, a w przypadku klęsk żywiołowych może się to nie wszystkim udać. Zatem nie ma co dodatkowo uwzględniać, tylko trzeba spokojnie czekać na sobotni poranek - z nadzieją, że jednak będzie dobrze [:
Mikele - 2009-10-15, 09:13
Ja jadę tak, czy inaczej :)
Zimówek co prawda jeszcze nie założyłem i nie zanosi się żebym znalazł warsztat który mi to zrobi przed sobotą, ale mam zamiar dać radę na "wspaniałych" całorocznych Dębicach...
jantar - 2009-10-15, 17:31
Malutki napisał/a: | Gril w śniegu fajna rzecz
a swoją drogą zapytajcie jantara czy nie mają mikrofali w serwisie?
Przy mokrej pogodzie można ogrzać kiełbaski i zjeść w hali serwisowej |
Kilka dni mnie nie było, ale widzę że dyskusja wże .
Odpowiem hurtem na wszystkie pytania:
- mikrofala jest, lodówka też (jakby trzeba było schłodzić co nieco)
- grill zrobimy na zewnątrz, natomiast miejsca do spożycia chyba będą w środku
- miejsc na samochody powinno nam wystarczyć, ale kto pierwszy ten lepszy
Będzie dobrze...
Martens - 2009-10-15, 18:39
GeRRaD napisał/a: | Jestem ZA - podjade do Klifa Kto jeszcze |
Jestem! CB też zabieram.
flowerman - 2009-10-15, 20:37
Lupo napisał/a: | FSOAK czy FSOPTK?
A pogoda sie nie martwcie - napewno damy rade :)
Ja jeszcze nie wiem czy bede pod klifem, czy juz na miejscu. Ale raczej na miejscu. |
Najpierw FCT a później PTK SŚ
Malutki - 2009-10-15, 20:55
Co do pogody to sprawdzałem na www.icm.edu.pl i tam podają że w sobotę przez cały dzień bedzie około 0 st C, niskie chmury ale bez opadów.
Życzę udanego spotkania i pamiętajcie o zdjęciach dla mnie
marchewa - 2009-10-16, 07:32
A co byście powiedzieli na pomysł żeby po spotkaniu udać się razem na parking pobliskiego centrum handlowego i tam zrobić grupową fotkę wszystkich uczestników na tle naszych aut? Chociaż nie wiem czy będzie jeszcze na tyle widno żeby zdjęcie ładnie wyszło...
gigi303 - 2009-10-16, 07:56
Po co czekać róbmy fotkę już na zlocie puki widno
wieza - 2009-10-16, 10:36
wezme lampe zewnetrzna do aparatu :)
borys68 - 2009-10-16, 11:58
Ahoj!
Jakie są atrakcje dla dzieci? Mam 9-cio latka - wziąć czy bezpieczniej zostawic w domu?
Borys
laisar - 2009-10-16, 12:35
Dla każdego resorak w prezencie, słodycze, konkurs rysunkowy oraz... nowi koledzy i koleżanki! [:
No i zabawa dużymi autami w salonie - mam tylko nadzieję, że salon to przeżyje... (((;
yarocz - 2009-10-16, 14:20
Laisar miałeś zamówić pogogę....- dzięki.
Już dziś w Lublinie piękne słoneczne niebo.
Oby tak było jutro.
borys68 - 2009-10-16, 14:30
Ahoj!
Byłem w myjni ... :)
Borys
Gość - 2009-10-16, 16:59
Żeście miejsce wybrali, w Katowicach było przynajmniej trochę luda, w stolicy raczej garstka będzie, przenieście miejsce do Pyrzowic (lotnisko).
GeRRaD - 2009-10-16, 17:11
Myslę że jutro się przekonasz że będzie to największy zlot w historii od zarania naszego klubu i na długo w przyszłość
BTW.Ile ostatecznie aut będzie
laisar - 2009-10-16, 17:39
Żeśmy przyjęli zaproszenie, to raz d:
Po drugie - zorganizuj, ThaArt, wiosenny zlot, to się chętnie zjawię <:
BTW - ostatnie dane mówią o 36 na jutro [:
SAJSEN - 2009-10-16, 17:59
Przyjade niestety sam, żona z małym jedzie na basen.
jacek - 2009-10-16, 18:41
laisar napisał/a: | Dla każdego resorak w prezencie |
Ja ja jaaa też chcę bo zbieram
swissman - 2009-10-16, 19:34
ja proponuje konkurs na najnizsze zuzycie paliwa na liczniku, minimum przejechane 300 km od ostatniego tankowania... oczywiscie oddzielnie w klasach ON i benzynka... juz sobie wyobrazam konwoje samochodow na wszystkich polskich drogach prowadzonych przez Dacki z calej Polski w kierunku Warszawy a w kazdej z nich napalonego wsciekle na nagrode czlonka forum, ktory jedzie tak aby dojechac na kropelce....
niestety nie wpadne na zjazd bo ciut daleko, ok. 1450 km po drogach i bezdrozach europy...
ale pozdrawiam wszystkich i zycze szampanskiej zabawy
gigi303 - 2009-10-16, 19:41
to ja poproszę konkurs na największe spalanie
marcio - 2009-10-16, 20:45 Temat postu: day by day ... Niczym by się ten dzień nie wyróżnił, gdyby taki śpiąco-nieudany nie był. Po pracy miałem odebrać z banku kartę, ale przysłowiowo "pocałowałem klamkę", bo ... nie było jeszcze kuriera. Pani obiecała, że zadzwoni, no i zadzwoniła. Pomyślałem sobie, że przegonię po wieczornej Warszawie Draculkę, zatankuję, umyję, co tam ładna będzie . Znalazłem w City jakieś miejsce, odebrałem z banku co moje , podjechałem na BP. Paliwo na BP po 4,11 zł/litr , ale myjnia ... za kwadrans, bo serwisant coś sprawdza. Odczekałem, zjadłem hot doga, umyłem - znaczy bezludzka myjnia umyła i po wyjeździe ... spaliła mi się żarówka. Dobrze, że na stacji było jakieś miejsce , no i ciemno nie było , ponad godzinę ślęczałem nad tą wymianą żarówki. Za coooooooo ... , ja humanista jestem, po to kupuję nowe samochody, by tylko kurek od paliwa otwierać .
Na spotkanie mam nadzieję dojechać
Martens - 2009-10-16, 21:05
Kto się jutro zjawia pod Klifem o 11:15?
kelevra - 2009-10-16, 22:32
A ja w koncu maila ze zgloszeniem nie wyslalam bo chora bylam, i troche jeszcze jestem i sprawy zlotowe zeszly na dalszy plan. Tym niemniej jutro postaram sie byc, bo az zal nie byc, jak sie czyta Wasze posty
Endi85 - 2009-10-16, 23:21
Hmmm trochę ostatnio wyleciałem w kosmos i po przeczytaniu zaległych postów stwierdzam że dawno mnie tu niebyło, no cóż z tego co zrozumiałem mam się jutro stawić o 11 na parkingu Klifa na Okopowej? Jeśli się mylę fajnie by było by mnie ktoś poprawił :)
gigi303 - 2009-10-17, 06:03
Pod klifem to jeśli w konwoju jedziesz a na puławskiej docelowo
GeRRaD - 2009-10-17, 08:46
Zmykać kompy, grzać silniki i jazda na zlot* ;-)
*z uwagi na aktualną godzinę dotyczy Warszawy i okolic
borys68 - 2009-10-17, 09:01
GeRRaD napisał/a: | Zmykać kompy, grzać silniki i jazda na zlot* ;-)
*z uwagi na aktualną godzinę dotyczy Warszawy i okolic |
Muszę jeszcze kotlety potłuc ... i pędzę. Odemnie z Bielan to ok. 20-25km ...
Borys
[ Komentarz dodany przez: laisar: 2009-12-21, 12:24 ]
Ciąg dalszy: Wrażenia pozlotowe.
|
|