Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-10-27, 19:23
Dziś tylko "tradycyjne" daćki tzn
a)granatowy sedan ph1 na taksówce - cały dzień sie kręcił po mieście, wszędzie go było widać...
b)niebieska MCVka lekarza z przychodni obok domu
Pozdrawiamy załogę czerwonego Sandero Stepwaya, który w niedzielę 30.10 około godz. 12:25 skręcał w Kozach z ul. Krakowskiej w ul. Kościelną. My jechaliśmy Krakowską od strony Bielska-Białej. Kierowca Stepwaya zwolnił by na nas poczekać i razem z pasażerami rozpoczął intensywne machanie łapkami w naszą stronę
No to bardzo milo - niestety wiekszosc kierowcow jest obojetna gdy widzi inna Drakule na drodze. Ale sa tez wyjatki :) Caly czas staram sie rozreklamowywac forum, wiec moze swiadomosc Dacia-driverow sie zwiekszy ;P
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-11-02, 20:28
maciek napisał/a:
Widziałem dzisiaj czerwoną MCV ph1 pod Realem i jego właściciela, tak się zastanawiam czy to nie był jan ostrzyca
ale nie widziałem naklejki klubowej a dużo ich wyło na klapach bagażnika
Jeśli właściciel był gruby, łysy, ubrany niedbale, dżwigał worki kartofli po 99 gr./szt. i zgrzewkę Kubusia Play'a po 1.59 szt., to mogłem być ja. A z naklejek uznaję tylko pierwszą granatową tarczę i wożę ją z dumą.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Widziałem dzisiaj czerwoną MCV ph1 pod Realem i jego właściciela, tak się zastanawiam czy to nie był jan ostrzyca
Jeśli właściciel był gruby, łysy, ubrany niedbale, dżwigał worki kartofli po 99 gr./szt. i zgrzewkę Kubusia Play'a po 1.59 szt., to mogłem być ja. A z naklejek uznaję tylko pierwszą granatową tarczę i wożę ją z dumą.
tak to Ty , jak bym miał kolekcję 9 naklejek dostałbyś :D, gdzie tam właściciel był gruby - dobrze zbudowany
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-11-02, 20:33
maciek napisał/a:
jan ostrzyca napisał/a:
maciek napisał/a:
tak to Ty , jak bym miał kolekcję 9 naklejek dostałbyś :D, gdzie tam właściciel był gruby - dobrze zbudowany
No przecież wiem... To dlatego babeczki tak na mnie lecą...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
No przecież wiem... To dlatego babeczki tak na mnie lecą...
no to się ciesze że udało mi się zobaczyć kogoś z forum na żywo
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1,6 LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 144 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-11-03, 09:58
A w Krakowie nie machają łapkami
Co chwila widzę, pozdrawiam nieśmiało jak kiedyś na motorku i nic. Oczy wlepione w dal przed siebie, sztywny kark. Nic!
Za to widziałem dwie starsze panie w Dusterkach już! Musi jednak łatwo się jeździ Dacią!
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1,6 LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 144 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-11-07, 11:12
WOW!!! Ale szok wysyp Daci w Krakowie! Dawniej widziałem dwie trzy tygodniowo, głównie MCV taxi. A dzisiaj z ronda matecznego na Hutę i proszę. MCV na moście piłsudskiego. Duster przed samym Rynkiem Podgórskim, drugi zaparkowany w przecznicy i jeszcze trzeci mijany z naprzeciwka wszystkie trzy w podgórzu i wszystkie brązowe. Przed rondem Grzegórzeckim kolejny, srebrny tym razem brat bliźniak, tylko bez przyciemnionych szybek. No bezmiar szczęścia Ale to nie koniec. Zajeżdżam pod urząd na Wąwozowej, a tam czarny Duster! Wszystko w 40 minut!
Oj, nie tylko w KRK.
Dziś Warszawa - 7:30 - trasa łazienkowska - beżowa Sandero na taksówce, po czym srebrna sanderka za mną, mijana czerwona siostra bliźniaczka na pasie obok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum