Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2011-12-01, 21:06
a to nie trzeba mieć technicznego zmysłu ???? nie chciałabym się zbłaźnić
ok, zacznę od zakupu i potem się będę martwić... może panowie od zakupu mi założą, jak zamrugam rzęsami i uśmiechnę się promiennie ???
Parę dni temu przekręciłem magiczny przebieg samych trójek.
Odpukać w niemalowane, ale po tym przebiegu i rocznej eksploatacji auto wciąż jeździ jak nowe. Żadnych usterek itp. Jestem bardzo zadowolony:)
Te cyferki i cegiełki to zbieg okoliczności. Zdjęcie robiłem telefonem podczas jazdy. Naprawdę nic nie było ustawiane. Dopiero teraz zauważyłem, ze tak wyszło:)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-23, 13:56
akofreda napisał/a:
Odwróc monitor i przeczytaj;)
sztuczka stara jak świat jeszcze z epoki kalkulatorów Brda
Witam po krótkiej przerwie. Nie rozpisuję się w tym wątku, bo nie mam o czym. Wczoraj mojemu Dusterkowi stuknęło 50000 km.
Pierwszy raz mam nowy samochód i wiem, że to była najlepsza decyzja. Żadnych, nawet najmniejszych problemów, żadnych usterek. Jestem w szoku;)
Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 753 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2013-01-04, 16:33
a ja ostatnio rozmawiałem z panem który ma renault duster w wersji z 2 litrowym silnikiem benzynowym.
Bardzo chwalił autko ;)
Oczywiście silnik fabryczny a logo renault założyła fabryka.
Ostatnio zmieniony przez Nikita_Bennet 2013-01-04, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Parę dni temu mój Dusterek otrzymał światła do jady dziennej. Magneti Marelli, zamontowane w dolną kratkę, podłączone bezpośrednio do akumulatora. Działają dobrze i całkiem nieźle się prezentują. Poza tym z autem wszystko OK:)
Też w pierwszej wersji chciałem wyżej.
http://www.daciaklub.pl/f...=asc&start=1230
Zamontowałem na dole, ponieważ tyko tam światła spełniały wymagane 60 cm (w moim przypadku jest 63 cm). Duster jest wysoki i wcale te światła nie są za nisko. Widziałem w Skodach fabryczne dzienne i są dużo niżej.
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2013-10-29, 13:51
Oj...mogłeś powiedzieć na forum...
A można wiedzieć za ile poszedł taki krajowy od I właściciela?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum