Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Ze mnie kiepski negocjator
Byłem już tak "napalony" na ten zakup .... że właściwie nie negocjowałem.
Handlowiec sam z siebie zaproponował mi blokadę skrzyni biegów gratis
Znam ten ból
Jak oddawałem auto po testach, to fizycznie mnie bolało, że musiałem z niego wysiąść.
A blokada dobra rzecz. Kilka stów do przodu
Kilka stów? Handlowiec coś mówił o 1000 zł. Eeee to myślałem, że więcej "utargowałem"
Zależy jak liczone, z robocizną może być koło tego. A może jeszcze dywaniki przeoczyłeś w gratisie?
W każdym razie ładnie, że sprzedawca sam z siebie zaproponował Ci taki zgrabny prezent.
Dywaników w umowie nie widzę, a ja oczywiście nawet o tym nie wspomniałem. Mówi się trudno
Zastanawiam się jeszcze, czy dałoby się wyżebrać przez telefon z pół baku paliwa
A ja wciąż czekam. Miałem termin na 30 czerwca ... ale już nie mam .
Napisałem maila z pytaniem czy może jest szansa na skrócenie terminu i dostałem odpowiedź:
"Niestety w tej chwili wszystkie Dustery się delikatnie opóźniają. Pana auto czeka jeszcze na produkcję i w tej chwili system prognozuje mi dostawę na ok. połowę lipca. Jest szansa, że jak już się wyprodukuje to termin się trochę przyspieszy, ale na tą chwilę raczej nie spodziewam się wcześniejszej dostawy."
Witaj ja auto miałem mieć na 5 czerwca przyjechało z opóźnieniem już czeka na mnie w salonie bo mam poślizg z leasingiem rejestrują autko i rejestrują:)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-06-25, 19:37
McRap napisał/a:
tymczasem daleko mi do spokoju
już teraz ci radzę, zaopatrz się w coś na sen, bo nie wyrobisz
Witaj ja auto miałem mieć na 5 czerwca przyjechało z opóźnieniem już czeka na mnie w salonie bo mam poślizg z leasingiem rejestrują autko i rejestrują:)
Mam nadzieję, że aż takiego poślizgu nie będzie w moim przypadku nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum