Jakby ktoś był nadal zainteresowany to na portalu ueafa bez większego spięcia da się kupić bilety na ćwiartki w Polsce prawie wszystkich kategorii. Kupiłem 4 x 2 KAT RV po 160 PLN sztuka.
Nieco na marginesie: kolega zapalony kibic, opowiedział mi wczoraj jak to rosyjscy kibole CSK zgwałcili kibola Widzewa na wspólnym wyjeździe. Kibole CSK i ŁKS mają(mieli) tzw zgodę i razem jeżdzili na mecze, a tu taka dupna historia. Potem była seria zemst, próba pojednania i tzw kosa cześci Widzewiaków.
Podobno kibole z Rosji dopytywali w Wawie czy są kibole Widzewa, a w czasie jednej z konferencji na szefa rosyjskich zadymiarzy leciały okrzyki na temat części rowerowych.
mowisz o czyms o czym nie masz pojecia. nie CSK tylko CSKA i CSKA nie ma zgody z ŁKS-em tylko z Widzewem, a sprawa z tym gwałtem to zwykła plotka, a zgodzie nic nie grozi.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2012-06-19, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Robi się ciekawie - strzelenie bramki nie jest równoznaczne z jej uznaniem, a to na turnieju tej rangi zdarzać się nie ma prawa.
Dyskusje o mordobiciu uprawianym przez palantów nie potrafiących zapanować nad swoimi emocjami i nie rozumiejących na czym sport polega proponowałbym pominąć lub prowadzić w innym miejscu.
Się nie dziwię, że Błochin dostał szału... Zastanawia mnie tylko, co sędzia techniczny tam robił i co widział. Tym razem nie było błyskawic, więc nie powinno mu się nic spiąć na wizji...
Nie wiem, jak dla mnie sędzia powinien być pozbawiony uprawnień przez UEFA. Chodzę na mecze miejscowego klubu KS Żory (okręgówka, czasami IV liga) i takich wałków sędziowie nie odstawiają...
Nie wiem, jak dla mnie sędzia powinien być pozbawiony uprawnień przez UEFA. Chodzę na mecze miejscowego klubu KS Żory (okręgówka, czasami IV liga) i takich wałków sędziowie nie odstawiają...
Ogladajac Euro, zaobserwowalem juz kilka podobnych sytuacji, gdy chodzilo o wyjscie pilki poza linie boczna boiska. Mowie o sytuacjach, gdzie sedzia liniowy byl naprawde blisko i z uwaga przygladal sie, gdzie jest pilka. Widac to szczegolnie na powtorkach. W takich sytuacjach bardzo trudno uwierzyc w slaby wzrok arbitra
Co do meczow okregowek itp, mialem kiedys okazje widziec mecz A-klasy. To bylo niezapomniane przezycie...
Ogladajac Euro, zaobserwowalem juz kilka podobnych sytuacji, gdy chodzilo o wyjscie pilki poza linie boczna boiska. Mowie o sytuacjach, gdzie sedzia liniowy byl naprawde blisko i z uwaga przygladal sie, gdzie jest pilka. Widac to szczegolnie na powtorkach. W takich sytuacjach bardzo trudno uwierzyc w slaby wzrok arbitra
ogóle na tych mistrzostwach takie wały przechodzą że głowa mała. Ale żeby nie uznać gola Ukrainie która rzeczywiście strzeliła i to jeszcze u siebie będąc współgospodarzem mistrzostw. Prędzej bym bym uwierzył w to że by nie uznali gola dla Anglii.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie wiem, być może sędzia za późno zorientował się że był spalony (którego nie odgwizdał) i żeby "wyrównać" to bramki też nie uznał, ale to debilizm w czystej postaci - mógł po prostu po strzeleniu bramki odgwizdać spalony i wszystko byłoby fair play.
Marka: Dacia --> Renault
Model: Duster 2 --> Kadjar
Silnik: 1.2 TCe 1.5 dCi EDC
Rocznik: 2017(m2018) --> 2017
Wersja: Prestige
Wysłany: 2012-06-20, 14:51
No to albo piłka z chipsami, tj. z chipami tudzież czipami, albo trzeba lepiej te gole strzelać Ogólnie mistrzostwa super i dużo bramek pada, szkoda tylko, że nie dla naszych....
Złota myśl z piątkowego wydanie "Teleexpresu" - "myślał niemiec o niedzieli a tu Mario Balotelli"
Na dzisiejszy finał nie mam swojego faworyta, południowe nacje zawsze grały dobry, widowiskowy futbol więc jak dla mnie zapowiada się jeden z ciekawszych meczów.
Jeśli chodzi o moje skromne preferencje to wolałbym akurat zwycięstwo Włochów
Wynika to tylko i wyłącznie z obserwacji poczynań poszczególnych reprezentacji na tych mistrzostwach. Włosi grali ładniejszą piłkę, czym mnie do siebie przekonali.
Dobrze, że nie prezentowali tego, z czego najlepiej byli znani, czyli teatru boiskowego. Ten element mieli zawsze perfekcyjnie opanowany i skutecznie zrażał mnie on do nich. Tak jak Włosi potrafili "przyaktorzyć" to nikt nie potrafił
Mam nadzieję, że zagrają ładnie także w tym ostatnim meczu na Euro 2012.
Ale tak czy inaczej - niech wygra lepszy
BTW - zdjąłem dzisiaj z auta husarię z chorągwi, polsko-ukraińskie święto piłki dobiega końca...
Chyba nikt nie spodziewał się tak wysokiej przewagi którejkolwiek drużyny. Włosi byli dobrzy, ale brakowało im wykończenia, a Hiszpanie zagrali może mniej widowiskowo niż nas do tego przyzwyczaili, ale efektywnie.
P.S. Chciałbym mieć możliwość wymiany dwóch zdań z pewnym ex-reprezentantem Anglii, co to tak narzekał na polski rasizm i wróżył powrót "w trumnach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum