Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-09-23, 18:55
maciek napisał/a:
ja tam wole trolbusy niż tramwaje
Zwłaszcza, że lubelskie "ziutki" mają specyficzny klimacik, choć już chyba niewiele ich zostało... Ale pamiętam, jak szczenięciem będąc z rozdziawioną paszczą patrzyłem na "patyki" spadające z trakcji i kierowcę mocującego się ze sznurkami. To były czasy...
Zwłaszcza, że lubelskie "ziutki" mają specyficzny klimacik, choć już chyba niewiele ich zostało... Ale pamiętam, jak szczenięciem będąc z rozdziawioną paszczą patrzyłem na "patyki" spadające z trakcji i kierowcę mocującego się ze sznurkami. To były czasy...
spadają nadal w przyszłym roku pojawią się z dodatkowym silnikiem spalinowym
wole trolejbusy z punktu kierowcy samochodu, w poziomu pasażera stanowczo tramwaje
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-09-23, 19:14
maciek napisał/a:
w przyszłym roku pojawią się z dodatkowym silnikiem spalinowym wole trolejbusy z punktu kierowcy samochodu, w poziomu pasażera stanowczo tramwaje
Czyli takie odwrotne hybrydy? "Trajtki" natomiast cenię za "odejście", bo tu nie mają sobie równych. Pod warunkiem, że faktycznie nie jesteś na pokładzie. Ale równie ekstremalnych doznań dostarcza np. jazda tramwajem we Wrocławiu na linii do Leśnicy. Jesli w porę się nie złapiesz poręczy - breakdance z urazami gwarantowany. Tyle radości za jedyne 3 złote...
raczej od technologi mocowania trakcji, można zrobić trakcje tanio - będzie spadać, można i drogo ale będzie bardzo rzadko spadać i na zakrętach będzie można szybciej jechać niż te 10km/h
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
W imię bezpieczeństwa unijni urzędnicy chcą wprowadzić w samochodach, nowe fabryczne wyposażenie obowiązkowe - kamery rejestrujące obraz i prędkość w każdym aucie.
http://motoryzacja.interi...zie,1874666,324
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum