Witam. Posiadam radio z Daci 1310p mam pytanie co do niego bo nie wiem czy to orginał czy da się to jakoś poznać? Osobiście nie znam się na Daciach, ale ktoś napewno dobrze wie. Interesuje mnie również ile jest jeszcze warte. Pozdrawiam
_________________ "Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road"
Ja zakupiłem do swojej Blaupunkta z 1981r wraz z głośnikami kulami. Kaseciak z autorewersem, a radio ma programowane stacje mechanicznie na przyciskach.
Ja do swojej Strzały zakupiłem jedno radyjko safari 2 (tak to wygląda http://search.babylon.com...2&babsrc=lnkry) a drugie miał dziadek ukryte w szafie (dziadek był drugim właścicielem dacii). Z tego co pamiętam to miałem jeszcze chrapke na safari 1 ale ktoś mi go wtedy podkupił :) Marek1603, ja mam oryginalne 1310p i żadnego spojlerka na tylnej listwie nie mam :D Chyba że chodzi Ci o TLXa bo tam już coś takiego jest :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum