Lublin, ul. Wilcza 22.5.2013 godz 17:35. Daćka Sanderka (? - chyba, dośc szybko ją minąłem) beżowy metalic parkowała przy posesji. Przyznać się, czyja to? :)
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2013-05-22, 12:38, w całości zmieniany 3 razy
Niedziela 26.05 godz przed 10:00 Okrzeja (a raczej przed nią) czarny Duster na indywidualnych numerach - kierowca lubi szybka jazdę - nie zdążyłem wyjąć aparatu
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Sobota 25 maja. Trasa Bydgoszcz-Warszawa, za Płońskiem. Granatowy Duster z napędem na 4. Stojąc na światłach na sąsiednich pasach udało się wymienić pozdrowienia
No nie wiem jak u ciebie w okolicy ale u mnie Szczecin - Police widziałem już 3 inne dokkerki na mieście trasie w tym dwa Vany i jeden taki jak mój ale czarny :). Za to Lodgy poza jedną granatową na niemieckich blachach - nie widziałem.
A - wracając z wycieczki (poniedziałek 27.05) w lubelskie widziałem: Dustera w Kiełbileu za rondem (stanął po truskawki) w stronę Garwolina, drugiego na 50 gdzieś pomiędzy Żyrardowem a Kiełbieląn na tej samej trasie Logana MCV ciemnogranatowego, i jednego stalowego na A2.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2013-06-01, 21:11
Ach, już rozumiem, nieporozumienie. Za pierwszym razem dałem link do pełnej wersji, choć ubzdurało mi się, że dałem do tej wersji z Teatru Roma http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths w której reżyserowi zabrakło odwagi do wykorzystania przedostatniej zwrotki. Strasznie się wtedy uśmiałem, że "robiąc Tuwima" majestatu tknąć nie śmieli... :):):)
- można by rzec "POLAM i wszystko jasne"
- ale do rzeczy: obejrzałem (dzięki za linka ) i MSZ przyzwoitość nakazywałaby twórcom spektaklu chociaż wspomnieć, że wykorzystano fragmenty/część/skrót (jak zwał tak zwał) wiersza a tak to "olali" zarówno Mistrza jak i widzów
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2013-06-02, 18:00
TD Pedro napisał/a:
- można by rzec "POLAM i wszystko jasne"
Odnosisz się do Firmy Która Grozi? :):):)
TD Pedro napisał/a:
- ale do rzeczy: obejrzałem (dzięki za linka ) i MSZ przyzwoitość nakazywałaby twórcom spektaklu chociaż wspomnieć, że wykorzystano fragmenty/część/skrót (jak zwał tak zwał) wiersza a tak to "olali" zarówno Mistrza jak i widzów
Ależ oczywiście, że powinni. To, że tego nie zrobili dodaje - wbrew chyba intencjom - jeszcze większego zabarwienia humorystycznego. Nie zdzierżyli, nie dali rady, Tuwim wciąż górą!
I to nie ma nic wspólnego ze światopoglądem. Ja też jakiś mam, ale jak ktoś trafi w moje przekonania celnym żartem - rechoczę równo ze wszystkimi. No ale już chyba musimy skończyć, bo zaraz nam admin wątek wytnie i założy nowy, np. "Tuwim a Roma" :):):)
1. 02.06.2013 g 10:00 czarny dusterek przy Kościele w Św. Krzyża na ul. Pogodnej. Po mszy ładowała się tam cała rodzinka :)
2. 02.06.2013 g około 16:00. czerwona dacia (sandero?) na ul. Kunickiego mijała się z moją "piaskową strzałą" :D
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2013-06-03, 05:52, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-06-03, 10:21
dziś około 11.00 po Włodawie (kresy wschodnie) śmigał brązowy Stepway WExxxx
Kilka minut przed 7:00 Szczecin ul. Janickiego - Duster ZSxxxxY w kolorze popiołu wulkanicznego? Taki jakiś szaryzielony z nakładkami ochronnymi na nadkola i drzwi;
za kierownicą kobietka :). Fajny kolor muszę przyznać według katalogu byłoby to coś na kształt: SZARY OLIVE (TE C67)
1. 02.06.2013 g 10:00 czarny dusterek przy Kościele w Św. Krzyża na ul. Pogodnej. Po mszy ładowała się tam cała rodzinka :)
2. 02.06.2013 g około 16:00. czerwona dacia (sandero?) na ul. Kunickiego mijała się z moją "piaskową strzałą" :D
Jak czerwony Stepway to mogłem być ja
Hmm...możliwe, możliwe.... a mijałeś się wtedy z loganem "beżowy-metalic"? W okolicach pętli trolejbusowej? Jak tak to byłem ja.
Tymczasem wczoraj....
06.06.2013 godz 17:40 ul. Głuska, "piaskowy" duster stał za mną w korku (ulica jest w przebudowie), potem skręcił do "Omegi".
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2013-06-07, 05:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum