Ja również zastanawiałem się nad kupnem oryginalnych Daćkowych chlapaczy. Jaka jest ich cena? Dokupowałeś może jeszcze jakieś akcesoria? Nie wiem jak teraz ale jeszcze z 2tyg. temu na stronie dacia.pl nie było akcesoriów do sandeo II
Ps. Jak na oryginalne to nie są za ładne (oczywiście moje zdanie)
Ostatnio zmieniony przez GrzechuWart 2013-03-30, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Narazie innych nie posiadaja wyglad nie jest zly, a po za tym naszczescie nie psuja caloksztaltu auta Cena niestety brutalna 112zl, ale mialem kupon znizkowy 20%
Z okazji zbliżającego się piątego tysiąca kilometrów postanowiłem zadbać o bezpieczeństwo mej Dacii . Autko garażuje pod chmurką wsród licznej grupy aut sąsiadów. A wiadomo jak to jest. Jedni uważają jak wysiadają a inny bach swoimi drzwiami w drugie auto. Aktualnie rys nie mam i oby tak zostało:) Ale po co ryzykować :) I oto są : Listwy ochronne na drwi :P
Wydaje mi się, że te listwy spełniają raczej funkcję wizualną. Jak przyglądałem się kształtom drzwi różnych samochodów to uszkodzenia z racji ich wyprofilowania będą ulokowane wyżej.
Ale wygląda fajnie, mi się podoba.
Wiele by tu opowiadać :) Autko wręcz idealne w stosunku do oczekiwań. Silnik naprawdę fajny, początkowe wibracje ustały do tego stopnia że są ledwo wyczuwalne i to wyłącznie na wolnych obotach. Spalanie bajka, oczywiśce dopiero po czasie. Na dotarciu było ok pół litra więcej na setke. Teraz przy umiejętnym władaniu pedałem gazu i wykorzystywaniu najlepszych obrotów można naprawdę pojeździć :) wcale nie wolno, a i oszczędnie :) Zawieszenie fajne, twarde. Nieraz nawet za bardzo. Gdyż przy naprawde sporych nierównościach poprzecznych można usłyszeć wibracje wnętrza... Nie jakieś trzeszczenie ale zawsze. Nie ma na co narzekać. Mam nadzieje, że Dacia zadbała by w tych "nowych" modelach było mniej tych różnych Daciowych przypadłości. I oby te bezawaryjne i w pełni zadowalające 5 tys. przeistoczyło sie w 50, 100 a może i więcej :)
Pozdrawiam klubowiczów :)
radzio, ogółem w przedziale 5-6 litrów na 100. Poniżej 5/100 można zejść troszke się starając, a powyżej 6/100 spalić można albo dajać Daćcie popalić albo w sporym długim korku z włączoną klimą :) Przed ostatnim tankowaniem wg kompa 5.3/100
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum