Wysłany: 2013-05-22, 13:58 Pomarańczowa Drackula z Chodzieży!
A wie, gdy juz konczy sie zabawa w skladanie tej pieknej Pani o nr. 1300 czas aby pokazac ja forumowemu światu! Moja daćka jest z 73r. tylko 20 lat starsza od właściciela, ale co to za rożnica :D
Do wykonczenia duzo nie zostalo poza zmiana kółek na nowe typu aufelga ale to tylko drobny dodatek i wykonczeniem poszyc drzwi w srodku :)
Natomiast z zewnatrz przezentuje sie tak!
Wedlug mnie nie jest idealna ale moje oczy ona cieszy! I chodzi przepieknie na dotyk!
Ew. jakby ktos mial moze oprawki do zarowek od licznika! Brakuje mi ich ":D mam 3 dziury i nie weim gdzie jest znalezc :(
Loganiku Loganiku a nie dostales odemnie wiadomosci?! :D Pisalem ze dotarlo i Dziekuje serdecznie :D
Zdjecia wstawie zaraz gdy skoncze zabawe z silnikiem i osprzetem jezdnym :D Rutynowe wymiany szczek itp, do tego zakladam nowe lecz nie oryginalne koła :D Wiec jeszcze mysle ze z 2 tyg roboty ;D
Witam, mam pytanie dotyczace pasow bezpieczenstwa, ma ktos jakies sprawdzone lecz nie z kosmiczna cena? Potrzebuje takie do mojej drakulki, ktorej brak tylko poszyc drzwi i wlasnie o pasow :D!
witam, może nie w temacie i dostane oper, ale nie chcę zakładać nowego tematu a tu widzę sami specjaliści a ja w temacie dacki jestem zielony.
Potrzebuje ustalić wartość rynkową Daci 1310 z 1981 roku, kolor zielony, jeden właściciel, przebieg 34.000 km, bezwypadkowa, od 15 lat nie użytkowana, garażowana w suchym garażu, wszystko działa, odpala, silnik równo pracuje, zakonserwowana, ogniska korozji jedynie na tylnych błotnikach przy progu, komplet dokumentów łącznie z zakupowymi z Polmozbytu, zarejestrowana. Z góry dziękuje za pomoc, chętnie oddzwonię na nr podany na priva i obgadam temat.
A taki mały dodatek mi sie wkradl, po pracy calo sobotniej az chetnie sie tym chwale :D
Auto juz jezdzi bardzo ladnie natomiast meczy mnie brak pasow bezpieczenstwa, ktorych poszukuje :)
Pozatym brakuje mi tylko cudownych poszyc drzwi, ktore sie juz robia :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum