Marka: Dacia
Model: Duster (będzie albo i nie)
Silnik: 1.5 dCi
Wysłany: 2013-12-17, 04:49
nikita1589 napisał/a:
to są przyciski od tempomatu
Hehe widzę, że pracownik salonu, który pokazywał mi nowego dustera miał takie samo pojęcie o samochodach jak ja:) Upierał się, że auto, które oglądałam ma tempomat, ale nic w kierownicy nie było, a ja głupia uwierzyłam. Szkoda, że go nie poprosiłam, żeby mi pokazał gdzie się włącza... Co prawda uprzedził, że jest nowy i pracuje od tygodnia.
Ale autko masz fajoskie
Ostatnio zmieniony przez etam 2013-12-17, 04:51, w całości zmieniany 1 raz
maciek, czasem bywam tam na zakupach ale bardziej to Tesco Carrefour lub Leclerc ale rzadko. Przemek77, czemu nie ale może w lecie ?? ryjas, tak wersja Laureate 1.6 V 4x4. Na chwilę obecną ja jestem zadowolona aż takiego śniegu nie było żeby wypróbować, a jak się raz zdarzył wyjazd w stronę zasp to ja siedziałam w domu z dzieckiem. Ja zresztą się trochę boję tak szaleć wiadomo Kubica nie jestem za to mój mąż potrafi ciśnienie podnieść podczas jazdy i swoich manewrów że serce mam w gardle A tu moje maleństwo umyte
Tak mieliśmy sobie kupić coś w mieście w bloku lub wybudować pod miastem ale zostaliśmy bo tu jest w miarę spokojnie i u babci są zwierzątka które dziecko uwielbia.
Tak mieliśmy sobie kupić coś w mieście w bloku lub wybudować pod miastem ale zostaliśmy bo tu jest w miarę spokojnie i u babci są zwierzątka które dziecko uwielbia.
No, zawsze to jest ogromna zaleta - jest ten kawałek podwórka, zamykasz furtkę, bramę - i dzieci mogą się spokojnie bawić. No i odpada stres, że ktos nam może nasz wehikuł poddać "naprawom blacharskim" np. skacząc po nim :)
A że tak powiem - w jakich okolicach? ;) (ale jestem dociekliwy)
Okolice Bełżyc jak wiesz gdzie to Tak dokładnie i jestem spokojna że nie wpadnie gdzieś pod samochód i może się bawić ze swoim pupilkiem którego dostała a do miasta on by się nie nadawał. Wiesz na wsi również znajdzie się taki co mu szkoda będzie. Byłam na takiej wsi u rodziny na pogrzebie gdzie kościół jest a wtedy tata kupił sobie autko kilka miesięcy przed pogrzebem ciotki i komuś się szkoda zrobiło bo jak z kościoła przyszliśmy to był zarysowany porządnie
Wiesz na wsi również znajdzie się taki co mu szkoda będzie.
Ale nie przeskoczy przez płot na posesję, bo niechybnie wejdzie w kontakt z zębami psa :) Choć faktycznie - różnie jest. Raz na podwórku mieliśmy bagno (roztopy, a kostki jeszcze nie było) to postawiłem na noc ładę przy bramie. Rano nie miałem lusterek.
U nas są niestety dwa duże psy bo owczarki niemieckie i są zamknięte bo pies i sunia szczeniaków narazie lepiej żeby nie było nie ma tylu chętnych. Biega tylko jeden malutki Beagle a ma kilka miesięcy. Sąsiadowi podkaszacz z podwórka ukradli w nocy heh więc jak ktoś bardzo chce zaszkodzić to i nawet potrafi psa otruć jak nam huskiego bo nie dał wejść nikomu.
iparts, Nie dziękuję i mam nadzieję że przede mną i Duster'kiem będzie jeszcze dużo wspaniałych wypadów Malutki spontaniczny wypad do lasu po zakupach Fotki niestety robione telefonem ale lepsze to niż nic
2013-12-19 15.14.01.jpg
Plik ściągnięto 306 raz(y) 179,23 KB
2013-12-19 15.14.39.jpg
Plik ściągnięto 268 raz(y) 135,85 KB
2013-12-19 15.12.39.jpg
Plik ściągnięto 288 raz(y) 197,72 KB
Ostatnio zmieniony przez nikita1589 2013-12-19, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
A mogłabyś rzucić fotkę podświetlenia wnętrza - zegarów, konsoli środkowej, drzwi? Jak to wygląda?
Przeglądnij ten temat to zdjęcia znajdziesz o które pytasz
nikita1589 widać że zabawa była przednia
Niestety minusem w Duster'ze jest to że strasznie brudzą się tylne drzwi i ten element nadkola na którym jest pełno błota jak na zdjęciu. A i lakier w tym miejscu jest bardzo narażony na odpryski itp
Dominus, tak było fajnie tylko w niektórych momentach Dracula była jak baletnica tak ją kręciło A co do brudzenia to brudzić mogę ale na szczęście nie myje Jakby mi to przypadło to chyba przez miesiąc byłby czyściutki
Przeglądnij ten temat to zdjęcia znajdziesz o które pytasz
Śledzę ten temat od początku i takowych nie widziałem...
Chodzi mi o takie całościowe zdjęcie wnętrza wieczorem, bez lampy, żeby było widać wszystko, co jest podświetlone.
Marka: Dacia
Model: Sandero III Stepway
Silnik: 1.0 TCe LPG
Rocznik: 2021
Wersja: Comfort Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 351 Skąd: Częstochowa, Polska
Wysłany: 2013-12-26, 22:41
Gdy ujrzałem ten temat, zastanawiałem się co napisać. Teraz już wiem:
zmaterializowałaś to, jak będzie wyglądał mój Duster ! Dokładnie taka sama kompletacja jest moim celem za parę lat.
W identycznym siedziałem w salonie i powiem jedno: wszelkie cechy (wady to może za dużo powiedziane), które dotąd mogły mnie zniechęcać do Dustera zniknęły. Absolutnie. Zewnętrznie od początku był okej, ale te nowy pyszczek :D mniam. No i wnętrze jest dla mnie w sam raz. Teraz tylko oszczędzać $$$.
Gratuluję nabytku i będę upominał się o kolejne fotki i z wnętrza, i z zewnątrz. Miliona kilometrów!
Może nie przechodzić o takim marzyłam chciałam i mam a jazda nim to czysta przyjemność i powiem nawet że lepiej niż BMW X5 którym kolega się podniecał ale na mnie jakoś wrażenia to nie zrobiło wielkiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum