Wysłany: 2013-10-07, 15:03 Naszła mnie wena twórcza
Dlaczego Dacie warto mieć w rodzinie?
Dzięki Dacia żadna przygoda Cie nie ominie.
Choć każdy z nas ma inne cele i pragnienia,
Dacia jest gotowa by pomóc spełnić nasze marzenia.
Jeśli na przykład lubisz wyjazdy rodzinne,
to wybierz LODGY przy niej kryją się samochody inne.
Bo, siedem miejsc to dopiero gratka,
spakujesz żonę, dzieci, psa, babcię i dziadka!
A jeśli masz ochotę poczuć natury dzikiej zew,
DUSTER w terenie czuje się jak lew!
Czy deszczyk pada, czy śnieżek prószy, nie
musisz się martwić DUSTER zawsze z miejsca ruszy! Dla zapracowanych też jest rozwiązanie DOKKER jest gotowy, by podjąć to wyzwanie! Jest bardzo pakowny, przestronny niezmiernie przez wszystkie lata pracy, będzie służył Ci wiernie! Jeżeli często można spotkać Cię w podróży, a żona marudzi, że tym podróżom pojemność bagażnika nie służy Nowy LOGAN to najlepsze rozwiązanie, w nim wszystkie skarby pomieszczą Twoje Panie. Bo kobiety tak już mają, gdy się w podróż wybierają każdy mąż o tym wie, że wyjeżdżają z jedną walizką, a przywożą z sobą dwie! Jeżeli na co dzień miejską dżunglę pokonujesz wytrwale z tym zadaniem STEPWAY poradzi sobie doskonale! Odnajdzie się na każdej drodze, a granica jest tam, gdzie ludzkiej wyobraźni są wodze. Aby dobrze zakończyć mojej myśli brzmienie wszystko co czuję w jednym zdaniu wymienię. Nie ważne, którą wybierzesz DACIA zawsze dojedzie do celu, ja wybrałam DUSTERA, a Ty którą mój drogi przyjacielu?
Bardzo dziękuję i Gratuluję, to było prawie rok temu niestety moja historia zakończyła i tak smutno. Pan Mirek nie przeżył miał krwiaka mózgu, który pękł ale ważne by próbować.
Witam, kąt natarcia zapewne ciut się zmniejszył, jak Marek stwierdził mnie bardziej zależy na wyglądzie i możliwości podjazdu do domu po zaśnieżonej drodze. Zresztą z racji wykonywanej pracy do Dustera wsiadam najczęściej raz w tygodniu.
A jeżeli miałabym ochotę na jakieś wrażenia mocno terenowe, zawsze można odkręcić trzy śruby
Życzę Wszystkim moc radości,
by na twarzach uśmiech gościł.
Aby Dacie przez rok cały,
taką radość wam dawały,
by siadając za jej stery
poczuć się jak z discovery.
Zapomniałabym o nowych narzędziach, które zamieszkały w Dusterku. Troszkę różu mu nie zaszkodzi hihi Może komuś pożyczyć? Teraz z chęcią będę pomagała, przy majsterkowaniu.
narzędzia.jpg
Plik ściągnięto 232 raz(y) 133,19 KB
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-12-28, 15:44, w całości zmieniany 2 razy
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-12-28, 17:48
tonfę też warto pomalować na różowo, będzie robić duuuże wrażenie
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-12-28, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
BLONDI83, są zajebiste Kocham ten kolor a tonfę lepiej zostawić w takim kolorku jaki jest bo jeszcze ktoś może wziąć ją za coś innego i źle jej użyć a tak a miedzy nami to wozisz żeby bronić Dastiego ??
Z filmu a konkretnie Bajki tam jest smok i ma fajne zęby wabi się Szczerbatek a jak patrzeć na Dastiego i ten grill to mi się ten smok przypomniał chociaż w domu mówią wszyscy Dracula
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum