Sprawdziłem swoje i niestety nie wszystko jest uzupełnione. Całkiem możliwe, że dane uzupełniane są z opóźnieniem. Dziwne bo brak jest wpisu o przeglądzie międzyserwisowym, który był wykonany przy 15 000 km.
Mojadacia.pl jak i strona główna Dacia został odświeżona i powiem ładnie się prezentuje
W zakładce "Moje Wiadomości" jest "Operacje dotyczące jakości"
Cytat:
Operacje dotyczące jakości
Jeżeli Państwa pojazd jest objęty akcją przywoławczą związaną z jakością lub bezpieczeństwem prosimy o skontaktowanie się z wybranym Autoryzowanym Partnerem Dacia oraz o przekazanie mu numeru akcji przywoławczej, który w takim przypadku jest podany poniżej.
Całość prac w Państwa samochodzie, w związku z akcją przywoławczą, zostanie wykonana bezpłatnie.
Jeżeli mają Państwa pytania, prosimy o skontaktowanie się z Państwa Autoryzowanym Partnerem Dacia lub z Infolinią Dacia tel.: +48 22 575 9444, e-mail: kontakt.klient@renault.com.pl
Brak dostępnych operacji związanych z jakością
Ktoś coś wie na temat jakiś akcji serwisowych?
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-12-17, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1103 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2013-12-17, 22:12
Dominus napisał/a:
Mojadacia.pl jak i strona główna Dacia został odświeżona i powiem ładnie się prezentuje
W zakładce "Moje Wiadomości" jest "Operacje dotyczące jakości"
Cytat:
Operacje dotyczące jakości
Jeżeli Państwa pojazd jest objęty akcją przywoławczą związaną z jakością lub bezpieczeństwem prosimy o skontaktowanie się z wybranym Autoryzowanym Partnerem Dacia oraz o przekazanie mu numeru akcji przywoławczej, który w takim przypadku jest podany poniżej.
Całość prac w Państwa samochodzie, w związku z akcją przywoławczą, zostanie wykonana bezpłatnie.
Jeżeli mają Państwa pytania, prosimy o skontaktowanie się z Państwa Autoryzowanym Partnerem Dacia lub z Infolinią Dacia tel.: +48 22 575 9444, e-mail: kontakt.klient@renault.com.pl
Brak dostępnych operacji związanych z jakością
A dla mnie " Moja Dacia" ma ofertę specjalną
Zapraszają mnie na:
1 Wymianę płynu hamulcowego w dniu 24.12.2013
2 Wymianę filtra oleju w dniu 31.12.1013
3 Na przegląd serwisowy w dniu 1.01.2014
Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1103 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2014-01-14, 11:33
Za to jest duży plus można kupującemu pokazać historię auta 100% prawdziwą tylko trzeba serwisować autko w ASO swoją drogą mogli też dodać przeglądy wykonywane w ASO
_________________ Dacia jest bogiem, prędkość nałogiem, sandero podstawą, turbo zabawą
Witaj Gość :)
No i oprócz takich historii to na dacia.pl dodali też w końcu strone z akcesoriami dostępnymi do każdego aktualnego modelu, ich cenniki oraz WoW pakiety stylistyczne nawet do Sandero, Logana i całej reszty :) http://dacia.pl/serwis/akcesoria/
a ja za to po zalogowaniu do http://dacia.pl/my-dacia/moje-oferty/ mam nieaktywny link "moje oferty" :( tzn. coś mi się pojawia (kawałek tekstu na zielono "przedłużenie gwarancji" ale po kliknięciu nic więcej się nie pokazuje...
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-01-14, 19:25
głupio zapytam - jak zalogować się ponownie na swoje konto - zmieniłem hasło i zapomniałem a ta funkcja jego odzyskiwania na tej stronie chyba nie chce działać
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2014-01-30, 14:23, w całości zmieniany 2 razy
głupio zapytam - jak zalogować się ponownie na swoje konto - zmieniłem hasło i zapomniałem a ta funkcja jego odzyskiwania na tej stronie chyna nie chce działać
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2014-01-30, 18:38
dwukrotnie był długi okres gdy strona działała błędnie, przekierowywała do null, były problemy z logowaniem, kalendarzem przeglądów itp. Wczoraj działała poprawnie. Chyba maja bałaganiarsko napisane
Też nie mam - a moe to wina że auto zakupiono we Francji a nie w Polsce w salonie?
Popracowali by tez nad "ciasteczkami" bo co nowa strona/zakładka to muszę klikać x :(
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
A mam takie pytanie jak zarejestrować się na portalu Moja Dacia jak jest wymagana data pierwszej rejestracji i nr vin ? Oczywiście chciałbym sprawdzić w jakim etapie produkcji jest auto.
A mam takie pytanie jak zarejestrować się na portalu Moja Dacia jak jest wymagana data pierwszej rejestracji i nr vin ? Oczywiście chciałbym sprawdzić w jakim etapie produkcji jest auto.
Do rejestracji na Moja Dacia wystarczy tylko e-mail.
Vin i data rejestracji (ewentualnie numer zamówienia o którym pisałam wyżej) jest potrzebny dopiero po rejestracji na portalu podczas dodawania nowego samochodu.
Mam problem z zarejestrowaniem podpowie ktoś jak zarejestrować się na portalu moja dacia bez wpisywania nr vin i daty pierwszej rejestracji? Chyba byłem już wszędzie na tej stronie i wszędzie kieruje mnie do "Moja dacia zarejestruj się już dziś!" przycisk zarejestruj się i wyświetla formularz rejestracji. I tam niestety są pytania o nr vin i rejestrację z gwiazdką że pola obowiązkowe jak to pominę to niestety nie udaje mi się zarejestrować. Jakieś pomysły ?
Nie pamiętam już czy podawałam VIN podczas rejestracji. Ale na pewno nie znałam daty rejestracji (bo jeszcze nawet nie odebrałam auta).
Spróbuj wpisać VIN Twojego Dustera (jeśli nie masz, to poproś sprzedawcę), a jako datę rejestracji wpisz dowolną datę. Może to pomoże?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum