Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013 Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 703 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-03-27, 21:37
klusek napisał/a:
a tak sie zapytam poza tematem co słuchasz jaka muzyka?
Wszystko, od Sabatonu, po Japońską muzykę etniczną :)
klusek napisał/a:
średniotonówka czyli 3 way to to naprawdę trzeba sie namęczyć z krojeniem tego. Przy aktywnym podziale może i da sie cos zrobić ale nie wiem. ja oczekuje czegoś miękkiego nie tak po separowanego.
No to mogę zaproponować Ci coś co miałem w starym samochodzie - 3-4 calowa szerokopasmówka. Wkładasz to w słupek, choć nie jest aż tak łatwo jak z kopułką - jednak rozmiar robi swoje. Nie musisz martwić się podziałem, a gra od 150hz po samą górę. Do tego w drzwi wrzucasz MDSy 06 i masz system jak ta lala. Polink ma tang bandy w ofercie, ew coś z seasa.
klusek napisał/a:
A wracając to jaki to zestaw jakiś nowy?
Zwykłe Maximo
klusek napisał/a:
I mam pytanie jak radzisz sobie fazami przy drugim ? jeszcze korekcji używasz, jakie masz źródło procesor jakiś też ?
Fajne w cyfrowych zwrotkach jest to że masz korekcję czasową i głównie jej właśnie używam + parę filtrów parametrycznych, z czego jeden ma za zadanie ściszyć nieco kopułkę, bo nie chciało mi się z l-padem działać.
Proc w radiu https://www.google.pl/sea..._J6mH8QeutIDAAg
Głównie słucham FLACów po BT
Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013 Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 703 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-03-30, 18:32
Nic nie musisz przerabiać - kupujesz tylko dystanse po 9zł/szt.
Które i tak musisz kupić bo fabryczne głośniki mają je zintegrowane,
a bez nic nie zamontujesz tam ŻADNEGO głośnika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum