musiałem zamówić nową tylną szybę - wybita przez zazdrośników.
Jesteś pewny że wybita ? Mojemu znajomemu w Megane sedan tylna szyba sama wystrzeliła, też po paru dniach od zakupu. Oglądałem zdjęcia i ze zdziwienia szczęka mi opadła, samochód stał w garażu a szyba się najpierw wybrzuszyła na zewnątrz a później wpadła do środka auta.
musiałem zamówić nową tylną szybę - wybita przez zazdrośników.
Jesteś pewny że wybita ? Mojemu znajomemu w Megane sedan tylna szyba sama wystrzeliła, też po paru dniach od zakupu. Oglądałem zdjęcia i ze zdziwienia szczęka mi opadła, samochód stał w garażu a szyba się najpierw wybrzuszyła na zewnątrz a później wpadła do środka auta.
O 7.00 obudziła mnie POLICJA ( ostro walili do drzwi). Szyba na 100% wybita. Napastnicy zostawili panel od radia z innego auta. Według inspektora, który zabezpieczał auto, weszli do środka. Z bagażnika nic nie zginęło, ale według serwisu będę czekał około 2 tyg. za szybą - jedzie z Francji. Jeszcze porysali tylną pokrywę bagażnika i zderzak. Normalnie bym zabił gówniarzy - gdybym złapał.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2008-08-23, 12:50
o żesz cholerka.
Właśnie, szkoda że w daciach radio jest montowane takie zwykłe wyciągalne.
Może gdyby montowali radia fabryczne na zamówienie, specjalnie jakoś zabudowane to by się gówniarzom nie opłacało otwierać auta, bo nikt by nie chciał kupić takiego radia.
Kurde ale się wkurzyłem.
A chociaż wypieli z kostek radio czy wyrwali na chama ?
Rozumiem że AC pokryje straty.
o żesz cholerka.
Właśnie, szkoda że w daciach radio jest montowane takie zwykłe wyciągalne.
Może gdyby montowali radia fabryczne na zamówienie, specjalnie jakoś zabudowane to by się gówniarzom nie opłacało otwierać auta, bo nikt by nie chciał kupić takiego radia.
Kurde ale się wkurzyłem.
A chociaż wypieli z kostek radio czy wyrwali na chama ?
Rozumiem że AC pokryje straty.
Radia nie wyciągneli, nawet go nie drasneli - patrzyli prawdopodobnie do schowka (ale panel mialem w domu). Dziasiaj zrobiłem aferę w salonie bo mijają 3 tyg. a szyby nie ma. Powiedzieli, że będzie w środę (ale pewności nie mam).
AC pokryje straty.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2008-08-25, 13:40
To może jednak dobrą metodą jest zostawianie auta z otwartym schowkiem. Niech
sobie ten złodziej zobaczy że panela nie ma w schowku to może odechce mu się wybijania szyby.
To może jednak dobrą metodą jest zostawianie auta z otwartym schowkiem. Niech
sobie ten złodziej zobaczy że panela nie ma w schowku to może odechce mu się wybijania szyby.
Mój kolega za dawnych czasów miał malucha. Na osiedlu, na którym mieszkał, kolesie dostawali się do bagażnika i kradli koła zapasowe. Gdy napisał kartkę, że koła nie ma w bagażniku, przebili mu 4 opony i zostawili kartkę "nie bądź taki mądry"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum