Lodgy odebrana 4.03.2015 z salonu Auto Spektrum w Krakowie.
Jak widać na powyższym zdjęciu, poczyniony pierwszy mod, czyli felgi Panache 16", które pomalowałem na czarno.
Poniżej natomiast kilka fotografii z Włoch, gdzie Dacia dowiozła 7 osób oraz bagaż.
Kolejne mody, to przyciemnienie szyb oraz montaż boxa Moby Dick firmy Jost na belkach Thule Wingbar Edge Black Edition.
Ostatnio zmieniony przez kuba_malenstwo 2015-06-10, 06:04, w całości zmieniany 1 raz
W piątek odbieram auto z serwisu.
Wymienione zostały drzwi kierowcy i wstawiono nowy zamek.
Oprócz powyższych, przy okazji zamontowano element mocujący przewody hamulcowe, który uszkodziłem przejeżdżając przez martwe zwierzę, leżące na jezdni (na szczęście jakieś inne auto je rozjechało wcześniej-uszkodzenia byłyby zdecydowanie większe)..
Przy okazji na gwarancji ustawiono przedni zderzak, lampy i błotniki, ponieważ fabryka w Maroku się nie przełożyła, co wpłynęło na kiepskie spasowanie ww.elementów..
Oczywiście pojawiły się kolejne modyfikacje.
Mam nadzieję, że będzie możliwość wrzucenia świeżych zdjęć..
Autko odebrane zgodnie z umówionym terminem. Chciałbym polecić serwis blacharsko-lakierniczy z Anndory w Krakowie przy ul. Wielickiej 193..
Z góry przepraszam za jakość zdjęć - coś mi siadło na obiektywie w telefonie.
Pojawiły się nowe elementy dodatkowego wyposażenia, tj. owiewki szyb bocznych Heko, osłona ochronna na zderzaku z tyłu oraz oklejenie obudowy lusterek na kolor czarny..
Ostatnio zmieniony przez kuba_malenstwo 2015-06-20, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Zrobiłem dziś zasłużone SPA mojej Drakuli. Na liczniku ponad 12tkm. Jak dotąd, awarii brak. Spalanie gazu na niezmiennym średnim poziomie 10 l + 0,5 l PB98 na każde 100 km. Zadowolenie z zakupu - wciąż trwa
Wrzucam fotografie w lepszej jakości niż ostatnio..
Sposób mocowania osłony zderzaka z tyłu..
Naklejka klubowa, którą założyłem na szybie po stronie kierowcy
Naklejka klubowa na szybie pasażera do kompletu
Jest potęga ...w tle, moje wozidełko - 1999, 70 tkm (osobiście wyciągałem z garażu od dziadka spod koca przed trzema laty przy przebiegu 28 tkm - niestety blacha na progach już leci, ale i tak go uwielbiam, mimo że jedyne czego nie ma na wyposażeniu, to AC)
Owiewki HEKO - polecam w kwestii wietrzenia auta. Poza tym, według mojej opinii, elegancko komponują się z linią nadwozia.
Ostatnio zmieniony przez kuba_malenstwo 2015-08-01, 07:39, w całości zmieniany 1 raz
I całkiem ładnie, a nawet bardzo ładnie prezentuje się Twoje autko. Mnie również podobają się owiewki Heko. Też polecam, chociaż czasami jak mam lekko uchylone szyby z przodu, to potrafi się włączyć alarm, bo czujniki są w środku :)
benyo, Dacia, to dobre auto do wykazania w kwestii doposażania "pod siebie", co widać po różnorodności dodatków, jakie poszczególni jej użytkownicy instalują.
Dzisiejszy zakup - OEM komplet 12 szt. śrub z polerowanymi łebkami do felg aluminiowych i 4 śruby zabezpieczające.
Po zmianie opon dodam zdjęcia jak to wygląda na aucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum