Wysłany: 2020-02-03, 13:01 16.02.2020 Rabsztyn - Mirów / Duster Off Road Team
Duster Off Road Team Poland
zaprasza w dniu 16.02.2020 na spotkanie terenowe na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Spotkanie zaczniemy zwiedzaniem zamku w Rabsztynie, następnie postaramy się maksymalnie omijając asfalt dotrzeć do zamku w Mirowie. Po drodze przystaniemy odpocząć i podyskutować przy ognisku.
Wyjazd oczywiście darmowy, pokrycie kosztów zwiedzania/parkingu we własnym zakresie. Wuszt na ognisko/napoje we własnym zakresie. Będziemy odkrywać nowe szlaki więc zalecane wyposażenie to napęd 4x4 i krótkofalówka. Istnieje ryzyko porysowania samochodu.
Tak se ostatnio myślałem że jak ktoś w krzaki jeździ tylko okazjonalnie i na co dzień raziłyby go rysy na samochodzie, jak temu zaradzić?
Zastanawiam się np. jakby tak folią stretchową owinąć drzwi tylne zakładając ją do wnętrza przy słupku środkowym i objechać nią do tyłu aż do drzwi po drugiej stronie i podobnie drzwi przednie przez przód do drugich drzwi to było by to szybie, tanie i zawsze coś by chroniło. Folię można by też ciut grubszą użyć i zamocować neodymami. Wiem że ktoś to wyśmieje ale jak by zadziałało to nie jest to może głupi pomysł.
Ostatnio zmieniony przez Black Dusty 2020-02-05, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Też o tym myślałem ale wybrałem sposób może ciut mniej ekologiczny ale tańszy i może ciut wygodniejszy bo folię brudną, mokrą zwijasz i wywalasz do najbliższego kosza, ale każdy wybierze co mu bardziej pasuje byle było skuteczne.
Czy miejsce spotkania o 8.00 pozostaje aktualne? Tj. McDonalds w Olkuszu?
Ja się wybieram .. Gdzie zamierzacie jeździć między 8.00 a 10:00? Dużo nas będzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum