Wysłany: 2023-06-10, 16:22 Jak (po przeglądzie) wykasować kluczyk na wyświetlaczu?
Zrobiłęm przegląd . W ASO. i nie zauważyłem, że zapomnieli (?) wyłączyć kluczyk. Czyli po włączeniu zapłonu pojawia się takowy.
Wziąłem instrukcję i "należy nacisnąć i przytrzymać przez około 10 sekund..." przycisk. To to trzymam.... wyłączam zapłon, włączam - znowu się pojawia. Próbuję kilka razy - jedyna rzecz, jaką uzyskałem, to skasowanie przebiegu dziennego (po zawartych w instrukcji 3 sekundach, trzymanie 10 sekund dłużej nic nie zmieniło).
Byłem z tym u elektronika samochodowego. Instrukcja podaje ten sposób, ale on nie działa. Ze swojego komputera mógł skasować inspekcję olejową , wezwanie do serwisu. Nie mógł wprowadzić możliwości samodzielnego kasowania ( w taki sposób jak podaje instrukcja). Chyba importer/sprzedawca celowo to robi, aby "zachęcić" do odwiedzania ASO.
Witajcie, ja w swojej Daćce skasowałam kluczyk tak jak podaje instrukcja, po prostu przytrzymałam przycisk w manetce na dłużej i kluczyk wykasowany. Przy wyłączonym silniku, włączonym zapłonie i wyświetlonym kluczyku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum