Wolna jest jedna 7-mka (domek 4-7 osób, 3 wersalki + leżanka, 4 pościele w domku) - 200zł/doba - jeśli ktoś chce zamienić 3-kę lub pokój :)
No i mega ważna informacja - Grupa Dąbrowscy (dealer Renault i Dacia) został sponsorem koszulek. Liczba koszulek ograniczona dlatego liczy kolejność wpłaty zaliczek :) kto pierwszy ten lepszy
Wolna jest jedna 7-mka (domek 4-7 osób, 3 wersalki + leżanka, 4 pościele w domku) - 200zł/doba - jeśli ktoś chce zamienić 3-kę lub pokój :)
No i mega ważna informacja - Grupa Dąbrowscy (dealer Renault i Dacia) został sponsorem koszulek. Liczba koszulek ograniczona dlatego liczy kolejność wpłaty zaliczek :) kto pierwszy ten lepszy
a tak na serio lokalsów nie ma, to albo spec ze sobą albo może na miejscu będzie albo Lech Pils będzie albo coś innego więc to nie problem, no chyba że KARMELEK będzie :)
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Mareczek będzie zbierał na dniach rozmiarówki od wszystkich co mają już zaliczkowane wyjazdy :D lista zlotowiczów=lista koszulkowiczów :) przynajmniej do wyczerpania nakładu ;)
przy okazji: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO DOMKI 3/6 osobowe :) nie ma pokoi ani większych domków
Jeżeli ktoś wysłał info o rozmiarach koszulek na PW to prosze to zrobić jeszcze raz.
Dosżły mnie słuchy, że zostały dane wyslane, a nie mam nic na skrzynce.
Jeżeli ktoś wysłał info o rozmiarach koszulek na PW to prosze to zrobić jeszcze raz.
Dosżły mnie słuchy, że zostały dane wyslane, a nie mam nic na skrzynce.
Domków brak.
Znaczy miejsc noclegowych.
Jedynie jak ktoś ma miejsce w domku to można się dogadać.
Jest możliwość w okolicy wynająć ale to już na własną rękę.
Zapraszam tylko na sobotę chociaż
Warunkiem udziału w konkursach jest opłacenie składki zlotowej wcześniej.
Dokładnie teraz nie pamiętam ale patrząc na przedstawione osoby to 2012, a był to pierwszy i jedyny jak do tej pory zlot na którym pojawił się Laisar.
Oczywiście Wawrzkowizna.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2024-06-04, 06:10, w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie teraz nie pamiętam ale patrząc na przedstawione osoby to 2012, a był to pierwszy i jedyny jak do tej pory zlot na którym pojawił się Laisar.
Oczywiście Wawrzkowizna.
Zgadza się, 23.06.2012r. Dobrą pamięć masz.
Bo ja, gdyby nie data na zdjęciu, to mógłbym tylko określić miejsce gdzie to było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum