A na poważnie, Taxi pewnie wyjdzie taniej, niż utrata wartości, koszt przeglądu, ubezpieczenia i tych dwóch i pół zbiornika paliwa na rok.
Ale jakby Włodarek jeździł do kościoła taksówką, to sąsiedzi by powiedzieli, że rozpusta, rozrzutność albo pokazówka. A jak Włodarek ma lepsze auto, to jest szansa, że sąsiadom szczęka rypnie o posadzkę.
Marka: renault
Model: captur
Silnik: 1.3 mild
Rocznik: 2024
Wysłany: 2024-12-08, 14:02
Od kilku dni pokazuje mi się komunikat ;
bateria karty do wymiany .
Spojrzałem do instrukcji obsługi captura ;
bateria w pilocie do otwierania/zamykania auta powinna wytrzymać do 2 lat . A komunikat o wymianie pokazuje się po niecałych 9 miesiącach używania
_________________ Sandero dla bratanka a dla mnie Captur
A komunikat o wymianie pokazuje się po niecałych 9 miesiącach używania
Może nie jeździsz dużo, ale za to często? .
Zwykły kluczyk z pilotem jednak lepszy. U mnie po czterech i pół roku wciąż oryginalna bateria, a też jeżdżę mało a często.
Ostatnio zmieniony przez velomar 2024-12-08, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Niestety, to tylko taki chwyt marketingowy. To tak jak z płynem do wc, który usuwa "do 100%" bakterii. Nawet jeśli bakterie się z niego śmieją i nie usunie żadnej, to i tak spełnia obietnice, bo "do 100%" to "nie więcej niż 100%".
Marka: renault
Model: captur
Silnik: 1.3 mild
Rocznik: 2024
Wysłany: 2024-12-22, 14:11
Wymieniłem baterię w pilocie i pomimo to nadal wyświetla ten komunikat o baterii do wymiany
Nowa bateryjka jest firmy Energizer a nie jakieś chińskie no name
NIe tak dawno temu pokazałem wam filmik o tym
jak to kierowca autobusu wypuścił dustera i mnie trochę tym przestraszyli . Ale kilka dni temu przeżyłem na tym samym skrzyżowanmiu inną sytuację ;
ja jechałem tak jak poprzednio autobus a z podporządkowanej ulicy wymusiło mi pierwszeństwo ciemne audi . Jeszcze mnie bezczelnie pozdrowił
Ja i bratanek umyliśmy już swoje auta na święta
https://youtu.be/Uu8xpvZlyxY
Mi się widzi , że ledowe światła Captura dają trochę więcej światła niś światła w sandero
_________________ Sandero dla bratanka a dla mnie Captur
Ostatnio zmieniony przez wlodarek1 2024-12-22, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum